Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proScout
tag
én jobban hiszek abba hogy nincs regelt domain rajta máskülöndben try on keresztül nemfognak meg mert wifis neten regeltem ami a szomszéd háztömmböl jött átt így az otthoni internetem is megvan és hozzám nemnagyon vezet az út . a másik az igaz nem életbíztosítás ez de ezek ellen is lehet tenni hogy nekopoktassanak behozám olyan könnyen .
lassan vége az sms rendszereknek (wrz) onnantol rászálnak a torrent seed esekre valaki kihullik valaki megmarad aki megmarad az hidd el talál erre a problémára is alternatív megoldást. elkezdödne a virtuális fizetési mod (paypal) amihez már joval nagyobb eröfeszítés kell a pl a brfk részéröl hogy megtudják az igazi adatokat vagy a külföldi bankszámla itt a híres (ausztria) ahonnan az életben nem kapsz ki semmilyen adatok 10 éven belüll
és még van 1-2 okos dolog
a domain egy támadási felüllet igaz nem nagy nem vészes de mégis az ha telik elég komoly szervergépekre + üzemeltetésre hidd ell nem verne nagyon le egy 3200ft os domain regisztrálás a kisbizniszbe
a tartalomrol.
itt a legfrisseb eset a piratebay miert perelik öket?
1: mert durva reklámösszeg folyt be nelegálisan
2: Lehetőséget bíztosítottak a felhasználóknak hogy illegális cselekményt tudjanak elkövetniitt a fontos szó : Lehetőséget
Mostantol a lehetőség nyujtás is büncselekmény amiert a szolgáltatót veszik elő.
namost ez rám is igaz és ezt bent kihalgatáson sose fogod bemagyarázni hogy " nem én nekem fogalmam se volt erröl".
Új hozzászólás Aktív témák
- ATK Blazing Sky X1 Metallic Purple - Új, Bontatlan
- Mozgáskorlátozozz gyermek számára PS4 kormány
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest