Hirdetés
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Nyomtató topik
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topikot zártam. A jövőben hasonló problémával ide írjatok:
-
Equitem
tag
Hello mindenkinek!!!!!
Tud valaki segíteni, illetve megdoni egy linkkel, hogy hogyan kell a D-Link saját programjával konfigurálni egy usb adaptert(G122)? Elég abszurdnak hangzik, tudom, de láma vagyok, vagy nem tudom miért, de nem sikerül beállítani a kézikönyv segítségével semAzért szeretném a saját progiját használni, mivel multi player játékok percenként belaggolnak, és azt a tippet kaptam, hogy ezt a windows Zero Configuration Service (Konfigurációmentes vezeték nélküli hálózat) szolgáltatása okozza.... Ennek a kikapcsolásáig jutottam csak el. A program látja a hálózatot, csatalkozik is, de a hálózati cím lekérésénél nem csinál többet, itt meg is szakad...
Előre is köszi...
Üdv! -
tobsa
tag
Eddig használtam egy P2-es gépben D-Link DWL-G122 vezeték nélküli usb hálóadaptert internetezésre. Egyik napról a másikra a számítógépem nem ismerte fel az adaptert, ugyanakkor másik gépek igen/próbáltam más pc-ken is/. Új rendszertelepítés után sem látja az usb a hálóadaptert. Akkor olvastam a használatijában, hogy az 1.0-ás usb-t nem támogatja. Kérdem én, eddig akkor hogyan működött.
Ha valakinek bármilyen tanácsa, tapasztalata vagy ötlete van ezzel kapcsolatban,kérem ossza meg velem.
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- E-roller topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Így használod a ChatGPT-t
- Mobilinternet
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest