Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
szucsi
őstag
Nem egészen ide tartozik, de mivel innen indult a probléma, hátha tudtok segíteni: a Win2000SP4 telepítője hibaüzenettel leáll. ''Egy rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem működik.'' megpróbáltam letölteni újból mind a 130 megát, de ugyanazt mondja, nem tudom frissíteni. SP3van fent magyar nyelvű. Mi a fene van?
-
Jester
aktív tag
Próbálkozz azzal, amit Out kolléga mondott. Az SP4 elég sok USB nyavajától szabadított meg engem is.
Egyéb ötlet: Látszik az eszközkezelőben egy felkiáltójeles eszközként legalább? Ha igen, akkor driver gubanc, ha nem, akkor érintkezés, vagy egyéb hiba, de ez később. Nézd meg ezt először! -
salazol
őstag
Nem minden kamera működik úgy, hogy drive-ként megjelenik a sajátgépben.
Vannak olyanok, amik twain eszközként műxenek, vannak sajnos még rosszabbak, amik csak speciális szoftverrel hajlandók működni. Utoljára néhány napja találkoztam ilyennel, valami kodak volt. Ilyenkor sajnos nincs más, mint feltelepíteni a gyári softot, amely nem driver, hanem sajnos egyfolytában foglalja a memóriát és figyelget a taskbaron. -
szucsi
őstag
Már egyszrer használtam usb-s digicam-et ezen a gépen, és emlékszem, ott is először drivert kellett telepíteni, de akkor sem értettem, hogy miért, amikor az eszközkezelőben ott van az usb, bár hogy azon belül mi, azt nem tudom. szóval utoljára egy drivert kellett telepíteni, és ment, de ehhez a kamerához nem adtak usb drivert csak mindenféle szoftvereket.
szóval akkor mi a csuda van? -
Raymond
titán
Gyerekek na marhaskodjatok mar !
Az USB2.0 meghajto a kontrollerhez kell nem a kamerahoz. Ha a gepben USB2.0 kontroller van (TUSL2-C nem hiszem) es a meghajtok nincsenek telepitve akkor az USB1.1-kent mukodik a Windows meghajtokkal.
A gond inkabb az lesz, hogy az USB kontroller nincs bekapcsolva a BIOS-ban. Nezd meg ott vagy az Eszkozkezeloben. -
szucsi
őstag
válasz
Charlie Gordon
üzenetére
win2000sp3
elvileg látnia kéne nem? -
Vaze
őstag
most lehet hogy a kov kerdesem hulyen hangzik,de mikor rakotod a kamerad a gepre akor bevan e kapcsolva a kamera?:)
-
szucsi
őstag
Hozzá jobban értők, kérem segítsetek.
Van ugye a digicamom, amit most vettem, és azt gondoltam, hogy csak sitty-sutty bedugom az usb kábelt a gépem hátuljába és akkor máris jó lesz nekem. de nem. Semmit nem csinál, ha újraindítom, akkor sem. Azt gondoltam, hogy ez plagendpléj, tehát amit oda bedugsz, azt fölismeri, legalábbis megpróbál vele kommunikálni. de nem. a digicam cd-jén csak szoftver van, driver nincs. az alaplap TUSL2-C, lehet, hogy az usb drivert külön telepíteni kell?
És ha igen, akkor honnan szedjek hozzá mit?
Köszönöm!
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile (ARPG)
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Egyedi gépházad van? NINCS! Itt a lehetőség NONAME-1 ATX Gépház! Ingyen MPL-el
- Dell Alienware AW2518HF 240hz 1ms monitor
- M1 MAX macbook pro 16" eladó! (10/32 mag /64GB ram/1TB)
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)
- Eladó 2db Pixel 7 obszidián 128/8
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest