Hirdetés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• killahdrums

senior tag

Először is sziasztok és előre is köszönöm ha valakinek lenne vmi ötlete!!!

Tehát van egy Kingston DataTraveller Elite 256 megás USB memóriám. Bővebben: link

Az itthoni gépemről (lásd: konfig) ha átmásolok bármilyen fájlt a fleshdrájvra, az eltávolítás után tönkremennek a fájlok, vagyis ha újra csatlakoztatom bárhova (bármilyen gépre). A kissebb fájlok megússzák (<1 mega), de a nagyobbak (>1 mega, pl.: eps, psd, ps, bármilyen tömörített fájl) használhatatlanok lesznek. Mivel DTP operátor vagyok nem nagyon ''használok'' 5 megánál kissebb fájlokat, söt átlagban 20-40 megás fájlokat ''cipelnék'', persze ha működne a cucos... :O
    A vicc az egészben, hogy más gépeken tökéletesen müxik a drájv!!! Bent a munkahelyemen ma egésznap teszteltem és egyszer sem produkálta ezt, mivel a ''visszavitel'' előtt gondoltam, hogy azért letesztelem pár gépen. Ebből következtetek, hogy az én gépemmel lehet valami bibi. Egyébként ezen a fölöttébb idegesítő dolgon kívül tökéletesen müxik a gépem.

Az BIOS-t töviről-hegyire átnéztem, hogy nem e lehet ott valami rosszúl beállítva. De mindent rendben találtam... A winfosom eredeti, SP2 és az összes frissítés fenn van. Mint előbb említettem a rendszer tökéletesen müxik, ezen ''apró'' hibán kívül.

Remélem valakinek lesz használható tanácsa, ötlete. :F

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák