- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Ventilátor halkítása!
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
ÁÁÁ, nem kell
Meglett a vizsga, 3-as lett
Bár azért téma még nincs lezárva, lesz 2. félévben is órám as tanárnál, meg havernak is kéne egy kis help -
Protezis
őstag
válasz
VladimirR #12 üzenetére
Én pontosan megmondva vizsgakérdéseket szeretnék leszedni
Még pontosabban matekot. Viszont ezen a szerveren más tanárnak asszem van olyan linkje, hogy kiírja a könyvtár tartalmát a szerver.
Mod: Asszem rájöttem. a nincs html az adott könyvtárban, akkor kilistázza a tartalmát, ha a könyvtár neve van a linkben.
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
Nem jó sajnos
Ez is a linkeket figyeli, és úgy állítja össze a fájllistát.
Bal oldalon mappaként mutatja a html fájlt, jobb oldalon pedig a belinkelt fájlokat.
A gond, hogy ami nekem kell, nincs belinkelve, és persze nem tudom a fájl nevét, mert ha tudnám, már szedném is le
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
attol tartok, hogy ilyen, ami neked nellene nincs
ha a file nincs belinkelve es/vagy nem tudod a pontos nevet es helyet, akkor hozzaferes hianyaban nem tudod letolteni
getright browser (meg a tobbi, amik a linkeken van) is csak azt tudja letolteni, amit lat - s a hozzaferesi jogok miatt csak azokat latja, amik valahova be vannak linkelve
pl.: Bővebben: link forbidden, pedig ott vannak a smiley-k, amik viszont mukodnek Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
Szóval az a lényeg, hogy lássam az összes fájlt, ami ott van. Olyan, mintha ftp-n fellépnék a saját tárhelyemre, és látnám az összes fájlt. Még azokat is, amik nincsenek belinkelve a honlapomra. Csak én nem ftp-n szeretnék keresgélni, mert ugye az erre való, hanem webkiszolgálón. A getrightnál beírom az url-t, és kidobja az ott tárolt összes fájlt?
Mert akkor rakom is fel. -
VladimirR
nagyúr
nem vagyok benne biztos, hogy pontosan ertem mit akarsz, de itt egy kis segitseg, hatha hasznalni tudod: Bővebben: link
vagy probalkozz esetleg a getright browserrel (getrigth letoltesvezerlo resze) - ez elozszor listaz, aztan letolti amit kersz -
krokk
senior tag
használj firefoxot az ellég jól ki tudja listázni az oldalon találhatü képeket, linkeket, fájlokat mindent... nemtom ez kell e de próbáld ki...
-
Protezis
őstag
Lehet láma kérdés, ha van erről topic, akkor kérnék egy linket, és bocs
Szóval adott egy cím. pl. http://www.freemail.hu
Le szeretném tölteni az összes fájlt, ami itt található. Vagy legalábbis ki szeretném őket listázni. Tudom, hogy pl php-t nem lehet letölteni, az nem is lényeg. Én egy doksit szeretnék leszedni, ami sajnos nincs belinkelve a címen található honlap egyik oldalán sem. Lehetséges, és ha igen, hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest