Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD FX
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Rendes példány volt, egy szóval sem volt említve, hogy lejárna. Eddig még nem kaptam sehonnan olyasmit, ami idővel eltűnt. A Steam fiókomban pl. egy tucat olyan játék van, amik preview verziók voltak, majd a hivatalos megjelenéskor felfrissítették magukat teljes kiadásra.
Ha viszont tényleg időlimites példány volt, akkor mostantól ezt is észben tartom. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy azóta nem tettem még fel a Uplayt, amióta megírtam a Far Cry 3 tesztet, szóval másfél év alatt sokminden történhetett, de ez akkor is hülyeség, hogy amiatt vesznek el valamit, mert egy ideig nem használom...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs