Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harkovz
aktív tag
Sziasztok.Szüleimnek egy régebbi plus csomagja van.Ehhez járt HBO kód,ezzel használtuk.Viszont most elvették.Gondolom az új csomagok miatt.Más is tapasztalta ezt?
-
Harkovz
aktív tag
Helló.Nektek működik a műsor visszanézés az alkalmazásban?Lg tv-n lévő alkalmazásban próbálom,de pl. az rtlklub minden műsora akadozva megy és megáll.Nem a net a gyenge mert 1Gb/s,a tv-re kábellal csatlakoztatva.
-
Harkovz
aktív tag
Nat Geo HD - n nem megy az EPG. Másnak sem? Modullal nézem.
-
Harkovz
aktív tag
HD csomagra váltottunk újra kellett keresnem a csatornákat. Egy LG LB 671V tvm van. Chan Sorttal elrendeztem a csatornákat. Néha egykét csatorna duplán látszik. Mi lehet a hiba?
-
Harkovz
aktív tag
válasz Harkovz #7500 üzenetére
Na kaptam a technisat helyett egy Synaps Irdeto modult.Egyenlőre jónak tűnik.Jól veszem ki,hogy megváltoztak az előfizetői csomagok?Nincs meg valahol,hogy pontosan mi változott?Ha jól olvasom telefonon kell átváltani.Milyen adatokat kérnek?Csak mert nem az én nevemen van az előfizetés.
-
Harkovz
aktív tag
Na bevittem a modult a upc forgalmazóhoz.Persze két nő volt bent,először azt mondták Ők nem értenek hozzá,aztán már meg akarták magyarázni mi hogyan működik.Kipróbálták műszeren és tesztelik holnapig tévében is.Persze nem is hallottak arról,hogy ezzel a fajta modullal lenne gond...Kíváncsi vagyok mire jutunk majd....Egyébként még azt tapasztaltam,hogy amikor elmegy az adás és kidobja,hogy kódolt elég meleg a modul a tv-ben.Szerintem az lesz szar.
-
Harkovz
aktív tag
Most már ötleteket kérnék.Adott egy LG LB671V.Benne egy UPC Irdeto kártya Technisat Irdeto modullal.Elég gyakran csinálja,hogy a TV bekapcsolásánál "kódolt" felirat fogad.Ha kiveszem a modult,visszarakom egyből jó.Áramtalanítással ugyanígy megjavul.Lehet ezen segíteni,vagy vigyem vissza a modult?Direkt így lett kérve a kártya és a modul UPC forgalmazótól.Még garanciális.Vagy lehet esetleg valami beállítási hiba.Mostanában egyre sűrűbben csinálja.Valamit olvastam itt a kártyák verziójáról,hogy gondot okozhat.Bár mint írtam,együtt vettük a modult vele,remélhetőleg jót adtak.A kártya FreeSat feliratú.Ötletek?
-
Harkovz
aktív tag
A Duna World HD hová lett? Eltűnt nekem. Modullal használom. Érdemesebb engedélyezni a csatorna frissítést? Akkor àtrendezik a sorrendet vagy csak a frekvenciát írják át ha változik?
-
Harkovz
aktív tag
Én modullal használom a tv-t.Akkor most csinálnom kéne egy új csatornakeresést,hogy meglegyenek az újak?AXN White is eltünt.Nektek is?
-
Harkovz
aktív tag
AXN White csak nekem tünt el?Változott valami?
-
Harkovz
aktív tag
válasz Gaben92 #6226 üzenetére
A tv frissítése után nekem is rossz lett mind.Az itt olvasottak alapján a szolgáltatási helyet semmire állítottam,újra hangoltam,chansortalelrendeztem aztán vissza.Most mind jó az M1HD-n kívül.De akkor az ilyen.Az elsődleges hangnak vissza kellett állitani a magyart így újra magyar a hang is mindenhol.
-
Harkovz
aktív tag
M1 HD-nál másnak sem jók az EPG-ben az ékezetes betűk?A sima M1-nél jó meg az összes többinél.LG tv+modullal nézem.
-
Harkovz
aktív tag
Nektek is eltűnt az M1???
-
Harkovz
aktív tag
Szerintem egy vicc,hogy külön pénztkérnek a HD felbontásért 2014 ben.Már minden tv HD.Alapnak kéne lennie.Remélem észbe kapnak hamarosan.Szép a HD de külön azért nem fizetek az biztos!
-
Harkovz
aktív tag
A csatorna váltás sebessége múlhat a modulon?Nekem Technisat van ezt ajánlják UPC-hez.Néha hibaüzenetet is kidob és nem jön be a kép aztán észhez tér.
-
Harkovz
aktív tag
A Spektrum műsorinfója most egy ideje cseh nyelvű lett.Eddig magyar volt.Mért lehet?Van rá megoldás?
-
Harkovz
aktív tag
http://bolt.sat.hu/technisat_irdeto_ci_dekoder_modul_1244#.VICTo8mmVWQ
Ez a fajta Modulom van.ezt ajánlják legjobban UPC-hez.Ez már tudja a frissítést is nem?
-
Harkovz
aktív tag
válasz frovery #5531 üzenetére
Nekem is ugyanez a TV-van.CI-modullal használom a UPC-t.Nem volt egyszerű mivel a szerelő nem tudta mi hogy van én utána olvastam és jobban tudtam.A csatornák rendezésével én is sokat szívtam de már kész.A kép minőség jó főleg az M1 ami HD.Kár,hogy fizetős a többi HD adás,remélem idővel ez már alap dolog lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest