Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frovery
senior tag
válasz 2thletme2day #8294 üzenetére
1. Normális forgalmazóhoz bemész és elhozod, ingyen. Ő megkapja a upc-től a pénzét, mivel alá kell írnod egy papírt arról, hogy 4. boxod is lesz.
2. Új előfizetőknek is 1db HD-s boxot adnak a többi sima sd, a legtöbbször a kis szürke Philips. Ha HD csomagra fizetsz elő, akkor sem adnak 3.-4. HD-s boxot, bár ez azért fura.xigris @
Egyébként adtak erről az összegről számlát is? Mit írtak rá?
Nem is értem mire kérnek el helyben bármekkora összeget is?
Amikor kijön a szerelő, hogy javítson, bekössön új boxot akkor is 6000Ft a kiszállás, + az anyag amennyiben kellett.K.Norbi @
Jól mondod! Velem is kifizetették egyszeri 7500Ft díjat!
Adtak egy szürke philipset, és mondom mi olyan drága?
Azt mondja a nőci "jó bige volt"
a kártya átállítás!
Jó duma, csak lehúzás szagú.Ebből az összegből pontosan 6 hónapig tudtam volna fizetni a kábel tv előfizetést, amit ingyen kötöttek volna be, mert internetem van.
Az igaz, hogy 6 hónapig de utána már 0-nál vagy, majd a hűség többi részénél már mínuszban.Nem?[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Jól mondod! Velem is kifizetették egyszeri 7500Ft díjat!
Adtak egy szürke philipset, és mondom mi olyan drága?
Azt mondja a nőci "jó bige volt"
a kártya átállítás!Sok pénzbe volt amúgy fejcsere Irdeto modul kártyaátállítás.
Több min 26.000Ft volt ez a modul buli.Ebből az összegből pontosan 6 hónapig tudtam volna fizetni a kábel tv előfizetést, amit ingyen kötöttek volna be, mert internetem van.
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
UPC tv műholdas bekötésre készülök.
Vélemények? Mire figyeljek? Megéri? -
xigris
őstag
Szia nekem kellett fizetni a 7500ft-ot pedig a kirendeltségbe vettem át.
-
K Norbi
addikt
Milyen csomagba vagy egyébként? HD csatornák jönnek jelenleg?
Mert ha nem mindenképp megéri HD ra váltani.Jelenleg milyen boxok vannak?
[ Szerkesztve ]
-
unicumnext
aktív tag
Miért foglalt a 4-es fejen 4 csatlakozó, ha 3 előfizetésed van?
Igen lehet kérni régi boxot. Mivelaz eddigi 3 boxot bővíted 4-re így csak a box előfizetést kell fizetni. UPC-nél választani kell vagy kártya vagy box, vegyesen nem lehet, ezért akartak rádsózni még egy előfizetést.
-
frovery
senior tag
válasz 2thletme2day #8292 üzenetére
A jelenlegi 3 boxos előfizetésedhez kérsz egy 4. boxot. A box mindenképpen fekete régi Philips 6010-es vagy az újabb, kicsi szürke(ezüst) Philips 4101-es. Mivel ebből a 2 boxból kivehető a kártya. Nincsen párosítva a boxhoz. Az előfizetésedre rájön a 4. box havidíja, ami azt hiszem 1000Ft/hó(nem biztos).
+ kell venned egy Irdeto modult, amibe belerakod azt a kártyát amit a boxból ki tudsz venni. A modult a kártyával pedig berakod a tv-be.Nem néztem utána a tv-dnek de gondolom van benne DVBS2-es tuner, ugye?
-
2thletme2day
őstag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy Sony KDL-W805C típusú televíziót. Ezelőtt nem volt tévém így nem is volt boxom sem. Ma bementem a UPC győri kirendeltségébe, hogy megérdeklődjem, hogy van-e lehetőség arra, hogy a mostani előfizetéshez ami 3 boxot tartalmaz hozzá lehet-e csapni egy kártyát, hogy én is tudjak tévézni. A hölgy a pultnál azt mondta, hogy teljesen új előfizetést kell kötnöm amivel 2 db kártyát tudok elhozni és aminek kártyánként 20ezer Ft a díja + 7500Ft amit már nem emlékszem, hogy milyen címszó alatt akarnak felszámolni+ venni kellene egy 8 férőhelyes fejet is mert jelenleg a 4-ből 4 foglalt. Ez így baromi sok ahhoz képest amennyit én tévézni fogok. Azt hittem, hogy bemegyek az ügyfélszolgálatra, kérek egy kártyát és mindenki boldog. Nem tűnt valami magabiztosnak a hölgy és csak nagyon nehezen megértetni vele, hogy nem boxot akarok becserélni kártyára hanem pluszba szeretnék egyet egy olyan tévéhez ami eddig nem volt. Kérdésem az lenne, hogy milyen megoldással lehetne megoldani, hogy tudjak tévézni az új tévémen és ne kelljen teljesen új előfizetést kötnöm? Mindenképpen a kártyás verziót szeretném megvalósítani mert nem szeretnék még a box elhelyezésével és falak átfúrásával bajlódni.
-
tylerddd
veterán
Ha már ilyen csatornakeresés dolog: nekem egy saját Amiko HD8840-am van. Ha lementem a csatornalistát pendrive-ra, azt tudom szerkeszteni pl. PC-n és utána visszatölteni az eszközre? Plus HD TV csomagom van és kereséskor a UPC-s csatornákon felül ugye behoz minden, amit talál, így jelenleg vagy 1000 csatornát mutat, ebből kellett anno sorba rendeznem az egészet (persze csak a UPC-s csatikat). Gyakorlatilag mutat mindent, ami a Thor-on van. Érdekes viszont, ha UPC Direct szűrőt állítok be, akkor már csak 250 csatorna van, de eltűnnek olyanok is, amiknek ott kellene lenniük. Tehát szűrő nélkül ugye ott az HBO HD + 2 és 3, de ha belövöm a szűrőt, akkor pl. a 3-as eltűnik.
Ha a beltérin nekiállnék kitörölni a felesleges csatornákat egyesével, akkor fél életem rámenne, mert nem találok tömeges törlés lehetőséget. Ha sikerülne is, akkor a következő csatornakeresésnél (ha lennének újak/frekvencia változik stb.) viszont megint ott lenne mind.
Lenne erre valakinek ötlete, javaslata, h mit lenne érdemes csinálnom?!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Clever0
senior tag
Kézzel kell lekeresni külön ezeket a TP-ket: Csomagok: UPC Direct
Még így is lesznek felesleges csatik, amiket törölni kell. -
hiuuz
csendes tag
Sziasztok!
Samsung TV-n Mediacarddal lehet úgy műsort keresni, hogy csak a upc-s csatornákat dobja ki a tv?
Thor 0.8w-n lefuttatjuk az automata keresést és kidob több mint 700 csatornát.
Ha van erről leírás, vagy máshol már kitárgyalták a fórumon elég egy link is! -
frovery
senior tag
válasz scarabaeus #8284 üzenetére
Sosem néztem ezt a csatornát de rögzítettem belőle 10 percet saját boxal és benne van a hiba, amit írsz.
3× láttam benne pillanatnyi megakadást.
Megnézem majd Mindigtv-n is, hogy ott mi a helyzet.Így a hiba nem nálad van. Esetleg hívd fel őket, vagy írj emailben hibabejelentést.
-
borgga
csendes tag
Sziasztok!
KAON "hívő" lettem 10 év Philips 4101 után. Egyből duplán, egy CRT (SCART) és egy LED (HDMI) tévével. Rosszabbra számítottam. A kép határozottan szebb mint a korábbi beltérivel, még SCART-on is. A fogyasztás... SD csatornát nézve <9W (8.3-at mértem), HD csatornával <10W(9.3-at mértem), kikapcsolva(standby) 0.3W. Tartottam az átállástól, de megérte, akkor is ha csak a Philips kikapcsolt állapotban való 10.4W fogyasztását nézem. A távirányító is rendben van, bár lehetne kicsit szellősebb itt-ott. A szoftverén azért lenne mit javítani, ő helyett Ío, ű helyett Íu jelenik meg pl. a műsor-információknál, a számgombokkal váltáskor a képernyőn megjelenő sáv az előző csatorna információit mutatja amíg el nem tűnik...
-
scarabaeus
őstag
Egy felvételt visszanézve láttam, hogy a Da Vinci Learningen (75) kb. percenként ki-kihagy a hang és 1 blokktól kezdve akár pár blokksornyi blokkig is szemét jelenik meg a képernyőn, kb. használhatatlanná téve a felvételt. Ezután az élőadást is megnéztem (Humax UD-Fox), ott is rendre jöttek a streamhibák, miközben a jelerősség 85, jelminőség 100. Több más csatornát megnéztem, ott nem. Átmentem a másik beltérihez (a szürke Philips DSR 4101), a Da Vinci Learning ott is ki-kihagy. Dual fejről megy mindkettőhöz a kábel. Néztem másik csatornát is arról a transzponderről (BSS25, Thor 5), pl. a mellette lévő Viasat History (73) és History (74), mindkettő az SD változat, nem a HD, és ezeken sem tűnt fel, hogy ilyen mértékű gond lenne (ugyanolyan jelerősség és jelminőség mellett).
Készítettem másik időzített felvételt az adott műsorról, több napnyi eltéréssel, ugyanúgy a Da Vinciről, és ugyanúgy használhatatlan, hemzseg a streamhibától.Más tapasztal ilyen problémát a Da Vincivel?
Quoth the Raven "Nevermore."
-
frovery
senior tag
válasz upc8823 #8281 üzenetére
Persze de ha hűséggel van a beltéris előfizetése, akkor nem válthat át csak kártyásra.
Csak kártyás előfizetéssel olcsóbban jön ki a havidíj is. Nekem bő 4 éve csak kártyás az előfizum. Medium+Hd 1990Ft+1000Ft/hó. Azaz 3000Ft-ból megvan a hatvanegynehány csatorna + a HD-k is. Ez házon belül megosztom + 2 boxra, így igen olcsón TV-zünk. -
frovery
senior tag
Ez a modul jó lesz hozzá. Így a többi krédésedre nem is válaszolnék, fakultatív.
-
n_gery
csendes tag
Szüleinknek egy DVB-S2 tunerrel rendelkező LG TV-t vettünk karácsonyra. UPC Direct előfizetésük van Philips DSR4101-es beltérivel és az alábbi kártyával.
Ha jól értem a leírást, ezek a kártyák nincsenek párosítva. Betehetem a TV-be egy CI modullal? Ha igen, akkor melyiket ajánljátok innen?
Ha nem tehetem át simán a kártyát a CI modulba, akkor tényleg nincs más módszer, mint új szerződést kötni és csak kártyát kérni? Nem lehet módosítani a beltéris szerződést kártyásra?
Illetve ha szüleim úgy döntenek, hogy maradnak beltérisek, ezt a beltérit mindenképpen cseréltetnünk kellene, mert csak SCART csatlakozó van rajta. Melyik UPC-s beltérit ajánljátok?
-
zsoika
addikt
Sziasztok!
Pár napja eltünt a filmbox pakk ...igaz nem is fizettem érte. Lehet ,hogy csak áttették v.hová vagy kiszúrták?![ Szerkesztve ]
-
upc8823
tag
válasz lakatosturbo #8266 üzenetére
kerek dugós az kábel tv fogados ,
csavaros müholdas (külön csatlakozó )
veszel olyant tv-t akkor külön van mind2 csatlakozó -
Clever0
senior tag
Mint írták, nem működne, mert a földi/kábel tunernek hiába adsz sat jelet, nem tud vele mit kezdeni. Saját beltéri esetén neked kell azokat karbantartanod, a csatornákat lekeresned, a változásokat követned. Lehet, hogy egyszerűbb és olcsóbb lenne, ha az UPC-től kérnéd a beltérit.
-
frovery
senior tag
Ezt meg se próbáld, mert szétbarmolod a tv-t.
Nincs benne olyan vevő abban a tv-ben, ami feldolgozná a műholdas jelet. Abban csak Mindigtv-hez és és valamilyen kábeles céghez tudsz előfizetést használni. -
frovery
senior tag
válasz lakatosturbo #8261 üzenetére
Mindent megírtak előttem.
Neked mindenképpen 2db sat hd-s vevőt kell venned ha csak upc direct(azaz kártyás) előfizetésed lesz. Ahhoz ugyanis csak kártyát adnak, stb-t nem. -
unicumnext
aktív tag
Nem.
-
Clever0
senior tag
válasz lakatosturbo #8263 üzenetére
Mert nem csak műholdon kódolják az adásokat. Vezetékes UPC-hoz, vagy fizetős Mindig TV-hez is kellene előfizetői kártya és ahhoz azt kezelő modul, amit általában külön meg kell venni. Ha párosított a kártyához, mint pl. a műholdas Digi, (ami időközben megszűnt) akkor a szolgáltató adja.
[ Szerkesztve ]
-
AstraCDX
senior tag
válasz lakatosturbo #8263 üzenetére
DVB-T-re, vagy DVB-C-re jó lehet nemde ?
Üdv.
Astra
-
Clever0
senior tag
válasz lakatosturbo #8260 üzenetére
Az említett tévében nics SAT tuner (nincs rajta csavaros antennacsatlakozó), ahhoz is külön box kell!
-
lakatosturbo
aktív tag
Még annyi lenne a kérdésem, ha pl egy ilyen Amiko HD8250+ vennék akkor elméletileg csak bele kellene rakni a kártyát aztán jóidő igaz ?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
lakatosturbo
aktív tag
Szia köszönöm a választ.
A LED tv az SAMSUNG UE40K5500 101 cm Smart Full HD LED TV, tudom, hogy kell hozzá egy irdeto ci+-os modul.
A másik tv egy régi képcsöves samsung ahhoz szeretnék nézni egy megbízható beltérit mert ugye ha kártyát kérek akkor a két eddigi upc-s boxomat vissza kell adnom.Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
frovery
senior tag
válasz lakatosturbo #8258 üzenetére
Szia!
"UPC Direct-hez ti melyik boltba kapható beltérit ajánlanátok ?"
Szinte mindegyik, max egy szoftvercsere kell neki,amit pendriveról fél perc alatt megoldható.
Az ár az igényeidhez mérten változhat, Rögzítés úgy, hogy máshol is le tudd játszani, mert ez megdrágítja. A mai boxok egyéni kóddal látják el a felvételt és csak a készüléken nézhető vissza.
Pár márka: Amiko, Ariva, Cryptobox, Alma."Az új LED tv miatt igénylek két kártyát de a második tv-hez kell a saját beltéri."
Ha két ártyát igényelsz, akkor nem adnak boxot, tehát nekd 2db-ot kell venned, ha csak valamelyik tv-ben van DVBS2-es tuner. Ebben az esetben ehhez a tv-hez kell venned egy modult is.Milyen a 2 tv pontos típusa?
[ Szerkesztve ]
-
lakatosturbo
aktív tag
Üdv!
UPC Direct-hez ti melyik boltba kapható beltérit ajánlanátok ?
Az új LED tv miatt igénylek két kártyát de a második tv-hez kell a saját beltéri.Előre is köszönöm a válaszokat!
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Nálam a NGC HD-nek és a Nat Geo-nak ugyanazt a programot mutatja már egy pár hete az EPG. Nálatok is ez a helyzet?
(saját box-om van)Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
-
csab2
veterán
válasz 19ati93 #8224 üzenetére
A 2. legnézettebb adóból (TV2) sincs, miért pont ezekből lenne? Megjegyzem rengeteg HD adás van ma Magyarországon, ami nincs a UPC Direct kínálatában (sem). AMC HD, Paramount HD, Filmcafe HD, Fox HD, Super TV2 HD, RTL2 HD, Cool HD, hogy csak a legfontosabbakat említsem. Ezek viszik a sávszélességet rendesen. Az átlag magyarnak meg nem a minőség kell hanem a mennyiség. Ezért nem is nagyon lesznek HD adók. Ahhoz vagy jelentősen kellene bővíteni a kapacitást, vagy ki kellene venni egy csomó SD adást.
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
tylerddd
veterán
A Mozi+ HD hol érhető el, melyik szolgáltatóknál?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
K Norbi
addikt
Én tudok nyilatkozni a fogyasztásról!
Tegnap mértem pont le. [link]Kaon bekapcsolási idő: 24 sec
Folyamatos áramfelvétel: 9-10Watt
Kikapcsolt/készenléti: 0.42WattHumax HD bekapcsolási idő: 38sec
Folyamatos áramfelvétel: 9-10Watt
Kikapcsolt/készenléti: 0.35Watt[ Szerkesztve ]
-
Laca0
addikt
Lehet, hogy volt itt egy kis félreértés: a upc-től interneten, telefonon megrendeltem a szolgáltatást. Majd 1 hét múlva megkérdeztem, hogy kinek van kiadva a beszerelés, hogy egyeztessek vele. Megadták a telefonszámot. Így tudtam a szerelővel leegyeztetni, hogy mire is van szükségem (és mik a feltételeim ).
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
19ati93
senior tag
Mi pl nyáron azaz augusztusban váltottunk HD packra. Azóta van HBO HD,Cinemaxok,Filmboxok és a többi,viszont nincs rá előfizetésünk.(Csak a Plus HD TV csomagra-számlában is ez szerepel) Azt hittem hogy 1hó ne adj isten 3 hó után ha szerencsénk van majd úgyis kiveszik őket,de nem! Majd 10éve vagyunk náluk kétlem hogy adnának ilyen nagy "kedvezményeket", na de akkor is fura hogy egy-két hó kóstoló után nem vették ki őket. Vajon mi lehet? Náluk biztos nem kérdezek rá hogy héé mi helyzet,miért van még HBO-m?
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz 19ati93 #8236 üzenetére
szerintem nincs az a távolság /hacsak nem az utcára tolom ki a széket...
KNorbi bár a mi kábel tv-nk /hódmezővásárhely -centrum kábel/ is ennyi HD-t adna.de csak 5 db van ugyanis ők a teljes analóg csatornahálozatot is fenntartják az özönviz előtti tévékhez,mindenáron/szerintük ez nagy húzóerő ([ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
K Norbi
addikt
UPC kártyafrissítés oldal másnak sem jön be? [link]
https://kartya-frissites.upcdirect.com[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz frovery #8233 üzenetére
5150 Ft/hó elektornet [link]
Internet tőlük van, ha lenne tv, akkor -400Ft lejön. Tv+net kedvezménybe.
a UPC nekünk 5300 valamennyi 3 tv re.Nekem 13 másodperc alatt van kép.
Fura amióta ledobott a műhold azóta veszem észre lassabb az első indítás, eddig gyorsabb volt.
A csatornaváltás az ugyan olyan maradt.Meg azt vettem észre, volt egy időszak mikor piszok gyorsan bejött.. Első bekapcsoláskor.
Ezeket nem tudom hova tenni mitől miért lehet.
Most meg lassabb..[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
válasz bluobluo75 #8234 üzenetére
Nem tudom mi lehet a háttérben de más szolgáltatónál is volt a napokban ilyen hír.
Mióta már nem jobbos a Hírtv tulajdonosi köre és piszkálják is a kormányt, lehet Vajna apó hírtv-t is indít, ezt meg kikell tolni mindenhonnan. Szerintem elakarják lehetetleníteni a Hírtv-t. -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Erről az infóról mit tudni amit kiírtak a tévében, hogy 2017 Januárjától megszűnik a Hír TV?
Ez most pontosan mit takar? -
frovery
senior tag
válasz K Norbi #8232 üzenetére
Nagy átlagban nem rossz a upc és a digi sd csatornái de van 1-2 itt és ott is ami gagyi kategória. A Spíler pont a leggyengébbek között van a upc-nél. Mindigtv-n van családi előfizetésem is, ott sokkal jobb a Spíler, persze egy sd-hez képest.
Nálunk is van kábeles cég, net onnan van de a tv-jük számomra drága. Nagyon minicsomagoznak és direkt a jó csatornákat bepakolják a 590Ft/hó csomagjaikba. Upc-nél meg amiket adnak, megfelelő és aránylag jó minőségűek.
UI: Milyen kábeles cég amit linkeltél? Mennyiért van a digitális csomag?
A CAM modul szinte a bekapcsolás után aktiválja a kártyát. 1-3mp-nél nem szokott több lenni normális esetben.
Upc-mél és Mindigtv-nél is ez van, samsung és lg tv-nél is. -
K Norbi
addikt
válasz frovery #8231 üzenetére
Upc-n spórolnak vagy gyenge jelből veszik, nem tudom.
Bezony hát a műhold ilyen sajnos.
Digi tv csatornái műholdról ha jól tudom még rosszabb.
Mindigtv-n amiket megtudtam nézni a szabadon foghatókat.. azokat jobbnak láttam mint a Upc-n.
HD és SD csatornákat is.
Helyi kábel tv-t akartam beköttetni de végül upc hd pak lett belőle, a discovery csatornákat szeretem.
Mostanában viszont nem sokat tv zek, jövőre lejár az 1 év, akkor áttérek kábelre, mert ott rengeteg a HD csatorna,, Cool HD, Film+ HD, RTL II HD, Tv2 HD, Super TV2 HD. [link] grrrrrKérdés: Cam modulba vannak beállítási lehetőségek?
Mikor bekapcsolom a tv-t
Nem jön egyből be, hanem ki írja a tv kódolt csatorna.. aztán modul behelyezve. És jön be a kép
Vagy ez tv függő inkább?[ Szerkesztve ]
-
19ati93
senior tag
Szerintetek Spílerből vagy Mozi+ból lesz HD verzió jövőre?
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! Nem volt 2.5 hétig bekapcsolva a tv, és azt írta előfizetése lejárt E19 hibaüzenet.
M1 en hagytam 15 perc után elindult, aztán a többi csatorna is indult sorba.
Az lenne a kérdésem ha megint előfordul ilyen akkor melyik csatornán érdemes hagyni?
Ha jól emlékezek van amelyikről hamarabb indítja.[ Szerkesztve ]
-
borgga
csendes tag
Kizárólag TV nézésre kell. Nem érdekel a többi extra (USB, hálózat). Amennyiben TV ügyileg megbízható akkor pont jó lesz. Milyen a távirányítója használat közben? Képen elég otrombának tűnik.
Fentebb van 1-2 nem túl hízelgő KAON ügyi vélemény és máshol is ilyeneket olvastam. Lehet, hogy a másik ezer aki elégedett nem ír semmit, mert nincs mit.
A mostani (Philips 4101) fogyasztásában a standby zavar, 10.4W, bekapcsolva +1W. Ennél csak modernebb lehet. Nem tudom mindig ilyen volt-e, 10 év után jutott eszembe megmérni.
-
kcsa
veterán
Egyszer (kétszer) csinálta, hogy magától románra váltott, és feliratot is bekapcsolta, de ez az első nap volt, azóta semmi feltűnő: kép-hang van, egyértelműen szebb a kép mint MindigTV esetén.
De te mit olvastál róla?
A fogyasztás tényleg nincs sehol feltüntetve, a hozzá adott tápból lehet valamire következteteni: 12V, 1.5A, tehát a maximum 18w lehet, de ennél muszáj hogy kevesebb legyen, nyilván számoltak fogyasztást USB-re és hálózati interfészre is, amik nincsenek használatban.
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
Kaont kaptam én is, mi a gond vele?
BTW személyes problémám az, hogy mindigtv-ről érkeztem, és ott (a tv szoftvere tudta ugye), hogy az EPG kis csíkját léptessem csak, ne a csatornákat, és a guide-ot meg sem kellett így soha nyitnom. Na ez ilyet nem tud. De a Humax se, olyan van anyáméknál.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
borgga
csendes tag
Kipróbáltam az élőben puhatolózást... 2 lehetőségem lett volna, de az egyikkel nem is számoltam mert egyszer volt 10 év alatt beltéri csere tönkremenés miatt és majdnem elhajtottak mivel nem onnan származott a szerződés. A másik helyen teljesen normális volt akivel beszéltem. Azzal kezdte, hogy az ügyfélszolgálattal kell először lebeszélni a dolgokat és utána tudom csak náluk intézni a dolgokat. Úgyhogy nem nagyon jött be a megkerülős csel. Egyébként Kaon beltérit osztogatnak a HD-hez ami nekem nem szimpi az 1-2 olvasott vélemény miatt. Még majd keresgélek véleményeket. Meg azért sem szimpi mert az 5 oldalas leírásából nem derül ki semmi a technikai adatairól, pl. fogyasztás. Akivel beszéltem magától kibontott egy teljesen gyári állapotú dobozt, de abban is csak ugyanaz a pár oldalas leírás van, a beltérire meg nincs írva semmi.
-
Gyurka6
őstag
Szevasztok!
Nézi most valaki a viasat6/3-at?Törölve.[ Szerkesztve ]
Gyurka
-
Laca0
addikt
Nekem volt (még megvan) egy Amiko Alien 1 is, de az csak 1 tuneres box. Van még 3 cryptobox. 1db 400HD és 2db 500HD mini. Mind a 3 ma is működőképes! A Crypto-k számomra nagyon stabil, gyors, könnyen kezelhető eszközök. Soha nem fagyott le egyik sem. A csatornalista szerkesztőjéhez kellett egy kis idő, mire megtanultam, de egy nagyon jól paraméterezhető rendszer! Viszont nem tudnak mást, "csak" a műholdas csatornák lejátszását (megjegyzem, a képminősége nagyon jó!).
Én elmentem a hálózati média megosztás és stream irányába, ezért nem használom már őket.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
ekrisztian
őstag
válasz ekrisztian #8210 üzenetére
Nem akartam szemetelni, de lejárt a szerkesztés.
Szóval 600HD volt Cryptobox.
És elírtam, Edision os mini a box. Amit kipróbálnék.[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
válasz frovery #8209 üzenetére
Valóban azoknál jobb, nem volt stabil arra amire én használtam, pedig csak lakáson belül.
Wifi nagyon harmatos.
A LAN része bedöglött, 8000Ft-ba fájt a garanciális javítása.
Mert nem volt számlán, de pár email váltás után az AB gariba javította.
De a posta drága volt oda.
Nagyon sötét volt a képe, hangja se volt nekem megfelelő.
Akinek eladtam, szintén vonyítva adta tovább. Ebből gondolom nem csak én voltam hisztis. Ugyan ez volt a bajom az Amiko meg valami Alma csodával is.
Most valami VU klónt használok, meg DM500,600,800 trió-t.
Ha lesz pénzem akkor kipróbálom az Edision OS 2 boxot. 100€ postával. Linuxos.
Vettem a héten egy Edision Apache csodát, kényszerből, pedig megfogadtam, hogy soha többet gyártói szoftveres boxot...na de ez az én bajom. Ha érdekel megírom milyen, ha megkaptam. -
frovery
senior tag
válasz ekrisztian #8206 üzenetére
Mi volt vele a gond?
Nekem nem volt de pár akadt már meg a kezemben. 3 ismerősöm használja a régebbi típusát is. Napi használatra 100× jobb mint amiket ad a upc. -
frovery
senior tag
válasz BornToBePuli #8203 üzenetére
"Ki állította, hogy a direktkártya összevonható a beltéris előfizetéssel?"
Senki csak leírtam, mert sokan előfizetés közben szeretnének váltani csak kártyásra, ami nem lehetséges."Egyébként, nem kellett nagyon harcolnom az új előfizetőknek való ajánlatért."
Szerencséd volt az ügyfélszolgálatossal, mert nemigen adják ugyanannyiért, mint az új előfizetőknek."Ha én eladom lakást és lemondom az előfizetést, akkor ha jövő héten beköltözik valaki oda, akkor nem köthet új előfizetőként új előfizetést?!"
Sajnos a sok nem fizető bantu négerek miatt van ez már minden szolgáltatónál.
És igen, aki beköltözik annak igazolnia kell, hogy most költözött oda arra a lakcímre.
Volt nem 1 olyan, hogy az előző albérlő tartozást halmozott fel, az új lakónak pedig nem akarták bekötni a netet. Külön bekellett caplatnia egy ügyfélszolgálatra, mert csak személyesen volt lehetséges igazolnia a beköltözését arra az adott címre. Nagyon szűrnek már az ügyfélszolgálatosok a sok kinnlévőségek végett.[ Szerkesztve ]
-
borgga
csendes tag
válasz ekrisztian #8206 üzenetére
Szia! Ez az én formám. Azt hittem találtam valami normálisat. Én új és tudatlan vagyok a többiek meg most ne figyeljenek... Mi volt a baj vele és melyik modell volt? Most mit használsz?
-
-
borgga
csendes tag
Köszönöm a nagyon jó tippet! Lehet, az a legjobb kezdésnek ha élőben kérdezősködöm, puhatolózom és nem egy véletlen ügyfélszolgálatostól telefonon. A típusok is jól jönnek, mert magamtól kb. csak az AMIKO-t találtam. Régen, még az UPC korszak előtt, egy analóg forgatós Pace-em volt. Az UPC-től viszont teljesen elbutultam, nem figyeltem 10+ éve a beltériket. Jó/megbízható márka ez a Cryptobox? Úgy látom van normális/bizalomgerjesztő weboldala. Ugyanott látom, hogy Vu+ és Dreambox, máris el vagyok veszve.
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz frovery #8194 üzenetére
Üdv!
Ki állította, hogy a direktkártya összevonható a beltéris előfizetéssel?
Egyébként, nem kellett nagyon harcolnom az új előfizetőknek való ajánlatért. A másik az ugyanaz a cím. Ezt én szimpla hülyeségnek látom. Ha én eladom lakást és lemondom az előfizetést, akkor ha jövő héten beköltözik valaki oda, akkor nem köthet új előfizetőként új előfizetést?! Ez szimpla hülyeség.
Read only felhasználó
-
Laca0
addikt
Semmi gond.
Őszintén szólva már nem emlékszem pontosan, de biztosan nem voltam 3 hónapig tévé nélkül...
Annyi biztos, hogy a kártyát nem a központtól kértem, hanem egy kereskedőtől. A boxokat is ott adtam le, amikor megjött a levél, hogy vigyem be. Addig amúgy használhatók voltak. (korábban már bevittem, de a kereskedő nem tudta átvenni, mert a rendszerük még nem engedte)
Az egyik egy dupla tuner-es Zgemma Star 2S típusú, Enigma2-es rendszerrel, a másik meg egy Cryptobox 500HD mini.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
borgga
csendes tag
Köszönöm a választ. A jövőben próbálok előbb lőni, akarom mondani olvasni és utána kérdezni. Hogyan sikerült box-osból kártyássá válnod? Le kellett mondani és újat kötni? (Ilyesmit olvastam vagy itt vagy máshol.) Milyenek a saját boxok? Amennyiben ezekre a kérdésekre már 5-ször válaszoltál hol ennek, hol annak, jelezd és előkeresem azon válaszaidat, ha tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
- Retró Gamer Laptopok 2003-2004 Gericom Blockbuster Excellence 1780 és HP Pavilion ZP5000
- 20 Éves retró gamer BMW világító házban, ABIT alaplap, Geforce FX videókártya
- Új bontatlan Ryzen 5 5600G processzor
- Dji Osmo Action 4 Adventure Combo új, bontatlan, 2 év garancia
- LG OLED65G29LA 2 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest