Hirdetés
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AstraCDX
senior tag
válasz
tylerddd #9997 üzenetére
Alapvetően a szinte bármelyik VU+ box nagyon jó választás lehet .
A lehetőségeik szinte a végtelenig kiterjeszthetőek .
De nagyon, de nagyon olvass előtte, ásd bele magad a témába, de még jobb ha van ismerősöd aki már üzemeltet ilyent, és tud segíteni berúgni az eszközt, hogy elinduljon a dekódolás, és a vétel .
Ellenkező esetben vért fogsz izzadni, és nem fog elindulni a dekódolás, nem lesz vétel .
Ha segíthettem . . .
Üdv,
Astra
-
Bence008
tag
válasz
tylerddd #9997 üzenetére
Megveheted, kezeli a UPC kártyát. Kicsit haladóbb felhasználóknak való, mint az Amiko, de megéri rászánni az időt és kiismerni ezt a rendszert, fényévekkel jobb élményt nyújt a 15-20 ezer forintos beltériknél. Tetszés szerint választasz hozzá egy image-et a gyári helyett (BlackHole, OpenPLI, OpenATV stb.) és pendrive-ról feltolod rá. Utána szükséged lesz az Oscam-ra, ez a szoftver kezeli a kártyádat. Majd kényelmi szempontból ajánlott egy autobouquetsmaker telepítése is, ez fogja lekeresni a csatornákat. Neten találsz részletes útmutatót. Utána pedig határ a csillagos ég, nagyjából bármi (is) telepíthető rá.
-
tylerddd
veterán
Hello! Úgy néz ki, hogy a közeljövőben befektetek a gyorsabb csatornaváltás miatt egy ilyen beltéribe. Jelenleg is egy saját Amikot használok, amire módosított szoftvert kellett tenni, hogy a régi szürke Philips-ből származó kártyát elfogadja. Ezen milyen módosítást kell csinálnom majd, hogy elfogadja ezt a kártyát, tehát megvehetem-e ilyen szempontból?! Rá lehet-e venni, hogy jó legyen UPC-hez? Köszi!
-
woodworm
veterán
válasz
rosszcsont88 #9993 üzenetére
Nagyon nehéz kihámozni, hogy miről van szó! Most konkrét információ vagy pletyka van arról, hogy lecserélik a smartkártyát és hozzárendelik valamilyen eszközhöz vagy csak szeretnéd, ha egységesítenék? Sok smartkártyát kiadtak, nekünk is ilyen van. Ha most arra kárhoztatnak, hogy vegyek egy modult (nálam ehhez boxot is cserélni kellene), akkor abban a pillanatban mondom fel a szerződést.
-
rosszcsont88
tag
-
rosszcsont88
tag
válasz
AstraCDX #9992 üzenetére
kártya párositva van modulhoz ,vagy beltériegységhez,igy nem fog elindulni
saját beltériegységben az legyen HD vagy 4k,8k
nagravision,irdeto,viaccess, conax
szolgáltatónak kötelezné hogy beltériegységgel vagy modul egységgel árusitja szolgáltatását, sok szolgáltató modul melett dönt(HD+,tivusat,skylink,NC+,ORF) -
AstraCDX
senior tag
válasz
rosszcsont88 #9989 üzenetére
Ezt nem egészen értem : "teljesen megszünik kártyás vétel müholdon"
Mit akar ez jelenteni ? Segítenél megérteni ?
Üdv.
Astra
-
Janika0610
csendes újonc
válasz
3 hete kaptam ezt a kártyát ami képet fentebb betettem Kaon beltérivel és nincs párosítva a kártya.
-
garga01
őstag
válasz
Ez csodás, és akkor akinek a 0d97-es kártya volt és újat párosítottat kap, annak jár modul is? Mert most a régi kiártya simán a box kártyaolvasójában van, modul nélkül. Sőt, modulfogadója sincs, tehát még CI-s set top box is kell.
-
rosszcsont88
tag
válasz
Janika0610 #9986 üzenetére
HD beltériegység mind párositva van
philips 8111(nagravision), humax(irdeto), kaon HD(conax),
viaccess,
teljesen megszünik kártyás vétel müholdon, ezeket kodolásokat használják a szolgáltatokegyedül képen látható kártya nincs párositva amit én is használok skylink modulban
régen philips gyártotta mint cryptoworks kártya amit megvett irdeto tulajdonosa irdeto ICE néven fut most 0d97 kod/modul számon , skylink már ezt is cseréli párositott irdeto-ra(0624)
képen látható piros kártya -
Formaster
addikt
válasz
Janika0610 #9986 üzenetére
Ez helyileg merre volt? Mert én is szerettem volna, de sehol nincs raktáron azt a választ kaptam.
-
Janika0610
csendes újonc
A történet az, hogy van egy plus hd tv előfizetésem 3 tv-re. Az egyik Humax HD beltérim 2 hónap alatt 3-szor lett rossz, mindig cserélték és kaptam másikat. Az utolsó cserés mediabox csere után egy héttel megint rossz lett és jó lett volna egy 4. mediabox is ( csak ugye az plusz 1200Ft) és mivel a tv-k alkalmasak CI modul fogadására felhívtam őket. Mondtam a hölgynek, hogy elegem van a mediabox-ok cserélgetéséből és szeretnék egy olyan kártyát ami nincs összepárosítva a box-al. Nagyon nehezen értette meg mit szeretnék de azért összejött neki. Kérte nevezzek meg a közelemben egy forgalmazót akinek elküldheti az igénylést. Így kaptam egy párosítatlan kártyát és még egy másik típusú mediabox-ot is. Így abba a tv-be rakom a kártyát amelyikbe akarom.
-
Watt25
veterán
válasz
Janika0610 #9981 üzenetére
Ez azért furcsa, mert ugyan a téma összefoglalóban meg van említve egy helyen Conax kártya, az viszont párosítva van a box-hoz. Szóval, ez valahogy egy párosítatlan kártya lett...
Esetleg változtak azóta a dolgok. Most egyébként is jött egy ilyen hír. -
garga01
őstag
válasz
rosszcsont88 #9983 üzenetére
Ha már ennyi infó össze lett szedve, érdemes lenne az összefoglalóba képekkel beírni a kártyák kódolást,caid-jét, meg hogy megerősítás alapján milyen modulokban működik.
-
garga01
őstag
Teljesen feleslges ez a CI+-os mizéria. Sima kártyát kell kérni, fent van a weboldlaon is: [link]
"Választhat egy csak smart kártyás csomagot, amelyet a saját vevőjével használ"
Nekem így van előfiezve, a "freeSAT" felirítú kátyát kaptam, ami megy Irdeto és Cryptoworks módban, saját boxban megy szépen Cryptoworks üzemben. Godolom tv-ben is simán megy így. -
Watt25
veterán
válasz
Janika0610 #9976 üzenetére
Bocs, de ha a szolgáltató nevét is következetesen rosszul írod, akkor én inkább nem hiszem el, amit írsz... Conax-os CA modul-al nem fog működni a UPC Direct.
-
Formaster
addikt
válasz
Janika0610 #9976 üzenetére
Igazad van, tud párosodni a Ci modullal is, azután nyitni fog mindent. A tv-re nem tudok semmit mondani, dobd fel a tv topikjában.
-
Janika0610
csendes újonc
Sziasztok!
Van egy UPS Direct előfizetésem, az egyik tv-be smart kártya CI modullal. A tv egy LG 49UJ6307. Elindítottam az automata keresést talált is jó sok csatornát. Kimásoltam a csatornalistát pc-re és meg szerkesztettem a Chansort programmal. Vissza másoltam a csatorna listát a tv-re működik is addig amíg ki nem kapcsolom a tv-t. Vissza kapcsoláskor azt írja ki, hogy nincs programozva. Eltűnik a feltöltött csatorna lista. Az automata keresésnél nem csinál ilyet, annál kikapcsolás után is meg marad a csatorna lista.
Miért csinálja ezt?
Találkozott már valaki ilyennel?
Köszönöm előre is a segítséget. -
19ati93
senior tag
Hűségidő hosszabításra van mód egyébként itt a UPC Directnél? Netes my upc direct fiókban nem találok semmi ilyet, GYIK-ban sem.
-
törölt tag
Szevasztok!
Na folyamatban van a kártya TV-be helyezés. Eddig megvan a TV, ami elég jó minőségű szerintem ( korábban belinkelt philips)
Kártya sztori:
Pénteken felhívtam a UPC-t hogy kellene tv-be helyezhető kártya. Azt mondta az ügyintéző, hogy ilyen nincs, de elkült egy kérelmet a hozzám legközelebbi forgalmazóhoz, hogy cseréljék a beltérimet olyanra aminél nincs a kártya és beltéri összepárosítva. Ma bementem, hát persze a nő szerinte zt nem lehet, mert 3 éve nem gyártanak olyan beltérit (" szürke" néven emlegette) Majd egy telefonhívással elintézte hogy a HUMAX HD-ben lévő kártya párosítását megszüntették, így az a kártya jó lesz bele.A héten megjön a modul, kérdés hogy EZ https://www.jofogas.hu/veszprem/Irdeto_CI__modul_94685211.htm [link] jó e ? Szerintem igen, de azért megkérdezem. Pont fele annyi mintha boltban venném újonnan, így ezt a rizikót én bevállalom.
Másik hogy bementem antenna boltba, mert ha ott lett volna egyből veszek egy ilyet de nem volt, viszont az eladó szerint nem érdemes ezzel foglalkozni mert sok csatorna nem fog menni, meg nehéz beállítani, meg ilyenek.
Mit tudtok mondani erre? Akiknek itt a TV-be van téve, írna pár sort ?
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
rosszcsont88 #9962 üzenetére
Nem írtam, hogy milyen előfizetőkre vonatkozik.
-
rosszcsont88
tag
válasz
BornToBePuli #9959 üzenetére
csak uj belépö elöfizetökre vonatkozik az aKCIO
-
19ati93
senior tag
válasz
BornToBePuli #9959 üzenetére
Nem rossz, sok jó film és sorozat megy rajtuk. Pár évvel előbb kezdték nekünk ezt a kedvezményt.
Ah úgy nézem csak új UPC Direct előfizetőknek lesz ilyen vagy a hűségidő trükk "akció": -
BornToBePuli
aktív tag
-
19ati93
senior tag
Lenne egy fura kérdésem. Amióta ki lett cserélve a set top box (3éve) és csomagot is váltottunk a Plus HD TV-re, azóta is elérhető az összes HBO,illetve Cinemaxok. Egy ideig kb fél évig még a filmboxok is így voltak aztán azok eltűntek mármint levannak tiltva nyilvánvalóan ahogy az HBO csatornáknak is lennie kéne.. De ezek nincsenek azóta se.
Na szóval tegyük fel hbo go-t szeretném használni akkor most mivan? Talán működne? Vagy nem mert nincs is rá előfizetésünk, mármint az HBO packra? Legrosszabb esetben rájönnek hogy nincs jogosultságunk nézni amúgy se a csatornákat és ezeket is letiltják?
-
Clever0
senior tag
válasz
rosszcsont88 #9955 üzenetére
Két antenna is elég. Pl. egyikbe 1w-13e, másikba 16e-23e, vagy 1w(-9e), 13e-23e.
-
rosszcsont88
tag
-
Dave1984
őstag
válasz
BornToBePuli #9948 üzenetére
Köszi, akkor marad a telefonálás 😕
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Kártya van a tv-be, másnál is előfordul hogy megáll a kép és 3-4 mp múlva feketeség után visszatér? Ez a műhold miatt lehet?
-
Dave1984
őstag
Sziasztok. Online szeretném megrendelni a Cinemax packot, az istenért nem sikerül. Lehetséges e egyáltalán? Meglévő plus HD csomag mellé, ugyfélkapu regisztráció van!
-
molvany
aktív tag
Ìzlések / pofonok.
Nekem mióta Directem van ( 6 - 7 éve ha nem tévedek ) azóta TV - Modul - Kártya. Akkor vettem a forgalmazótól a két kártyához 2 Modult. A mai napig üzemelnek.
Kb- 1 éve az egyik Sony TV - m valamiért nem akarta elfogadni ( addig a pontig müködött benne ) a Modult a Kártyával.
Vettem egy beltérit, átraktam bele ugyan úgy 1 az 1 - ben ahogy a TV - ben volt és müködött és müködik a mai napig.
Tehát a kb. 7 éve használt Modulok a mai napig teszik azt amit kell. Vagy én vagyok szerencsés vásárló a Modullal, vagy neked nem volt szerencséd a vásárlással.
Ja, a Modulok voltak Samsung TV - ben ( az volt az elsö a párosításuk ) majd jöttek a Sony - k. -
csab2
veterán
Direkt olyan tévét vettem, amiben van S2 Tuner. Pontosan azok miatt a szempontok miatt, amik itt is elhangzottak: egy távirányító használata, ugy rendezem a csatornákat ahogy akarom, stb. Azonban amikor a 2. modul ment tönkre a tévében, akkor azt mondtam, hogy nem vagyok hajlandó harmadszor is kiadni kb. 15 000 forintot. Áthoztam anyutól a hd képes Humax boxot, mert az ő tévéje úgysem fullHD-s, és azóta teljes megelégedéssel használom. Soha nem szokott magától újraindulni.
-
törölt tag
Köszönöm a kártya témához a hozzászólásokat és leszólásokat is
Tehát az egyik beltérimet majd vissza adom kártyástul, és igényelek egy bele való kártyát.
Kamionba lesz beszerelve a TV, ezért akarom elhagyni a boxot. Kamera nem tudom melyik tv-ben van, de annyira nem rettegek hogy meglesnek alvás közben egy tv-n ami nincs is internetre kötve
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy megadná a medium hd és a plusz hd közti plusz csatornáknak a frekvenciaját? Hogy ne kelljen újra lekerestetni? Talán egyenként hozzá lehet adni a lekeresetthez.
köszönöm. -
Santino
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
válasz
lszlogal #9932 üzenetére
Arra figyelj, hogy egy címre lehet, nem fogsz még egy előfizit kapni. Én két éve a beltéris előfizetés mellé akartam egy kártyásat, a románok nem hagyták jóvá. Jó mi? Fizetni akartam nekik pluszba, ez sem volt jó.
Szóval érdeklődj utána, és ha nem engedik, valaki más címen lakó rokon nevére csináltasd meg. -
molvany
aktív tag
válasz
lszlogal #9930 üzenetére
Amikor én tag lettem, akkor max. 2 Kártyát ( mint Kártyás szerzödés ) lehetett igényelni.
Nem igen foglalkozok vele, hogy most milyen koncepciók vanak, de fórumokat olvasgatva most is csak 2 Kártyát lehet igényelni Kártyás szerzödéssel.
Sajnos arra nem tudok válaszolni, mi a megoldás ilyen opciónál a 3 TV - igénye -
molvany
aktív tag
válasz
castiels #9928 üzenetére
Kb. 6 - 7 éve van Directem. Kezdettöl fogva Kártyás. Mindig is TV - ben ( TV - k ben ) használtam öket ( Társkártya is van ).
Kb. egy éve valami történt a Sony TV - vel, nem akarta a Modult felismerni és mivel már nem volt rajta garancia, inkább javítás helyett vettem beltérit ( maga a TV - a Modulfogadón kívül teljesen rendben volt / van ).
Vettem egy Technisat Beltérit.
100% - ban elégedett vagyok vele. A csatornaváltás valamivel gyorsabb mint a Modullal, de biztos vagyok benne, lenne aki ezt a " gyorsaságot is véleményezné "
Sok funkciója van a Beltérinek, külsö merevlemezre vételezhetek vele ( ez is egy opció volt a kivállasztásánál ).
Igen, most egy távval több van, de számomra nem akkora gond. Ìgy is van három távirányító, mivel a Német kábelnek is a beltéri távirányítója ott van. Meglehet szokni
Tehát végszónak: a nem szolgáltatói " beltéri ( vel ) jól müködik ". -
castiels
addikt
válasz
molvany #9924 üzenetére
Nyilvánvalóan nem a szolgáltatói boxal van a gond, csak amikor 1 nap 20x fagy meg és újraindul idegesítő, tányér jól áll, box csere megvolt és ezek után is.
Igen hdmi cec támogatja csak az sem biztos, hogy minden gombot felismer, mert lehetett olvasni hogy pl Kaon boxnál csak bizonyos gombok működnek és nem lesz teljes értékű úgy a műsorok kezelése.
Nem feltétlenül a 2 távirányító volt a gond, hanem a fagyások.
Igen saját boxot is lehetett volna venni, azoknak nem vagyok tisztában az árával, de smart kártyával olcsóbban kijön az előfizetés és végülis azontúl hogy igen pár mp-el tovább tart a bekapcsolás és néha a váltás, úgy gondolom előrelépés a szolgáltatói boxhoz képes, az önálló saját boxhoz nem tudok viszonyítani, de az itt leírtak alapján jól működnek azok is. -
lszlogal
senior tag
válasz
castiels #9923 üzenetére
Én a kártya + box híve vagyok, sosem tennék a TV-be kártyát. a TV mögé olyan boxot teszek be amilyet akarok, ezzel tudom okosítani a hülye tvt
okostvt semmi esetre sem vennék, mert van benne kamera + mikrofon, simán le lehet hallgatni
és X év után nem kap updateket, ami biztonsági kockázatot jelent
némelyik boxra custom os-t tudok tenni..Sőt.. RaspberryPI-re van DVB-S/S2/C tuner, azzal is meg lehet oldani a box kérdést
-
Formaster
addikt
Nálatok megy az AXN?
-
molvany
aktív tag
válasz
castiels #9923 üzenetére
A mai " rohanó világban " mindent azonnal akarun ( sokszor már mire kigondoltuk - kissé irónikussan
)
Aki eltudja fogadni, hogy alig pár másodpercel tovább tart a váltás, mint mondjuk beltéris váltásnál, az " csak Kártyás " változatban teljes mértékben ki van szolgálva.
Igen, egyszerübb, kevesebb táv, kevesebb elektromos eszköz, kevesebb kábel, stb.
Csak a magán véleményem: ne legyünk már annyira kényelmesek, hogy ezeket a dolgokat ne tudjuk elfogadni. -
csab2
veterán
válasz
castiels #9918 üzenetére
Korábban többen is azt mondták itt a prohardveres fórumokon is, hogy a TV-be helyezett modul és kártya mindig lassabban vált csatornát, mint a szolgáltatói box. Én is ezt tapasztalom. Ami még a szolgabox mellett szól, hogy ha bármilyen változás történik a frekvenciákban, csatornákba, stb. akkor azt a szolgabox automatikusan letölti és nem kell vele vacakolni.
-
castiels
addikt
válasz
rosszcsont88 #9919 üzenetére
upc szolgáltatató adta a kártyát. Remekül működik nem az, csak picit lasabban vált csatornát, a Kaon CO 3600 elég gyors volt, csak ott ugye nem tudtam felvenni az adást, mert az LG tudja ezt a dolgot alapból. Meg sokszor lefagyott és újraindult a box.
-
castiels
addikt
válasz
rosszcsont88 #9917 üzenetére
Van modul és modul közt különbség?
Gondolok itt a csatorna gyorsabb váltasára?
Van egy irdeto sárga színű modulom de elég lassúcska a csatornaváltás.
LG a tv. -
rosszcsont88
tag
válasz
#81556480 #9915 üzenetére
humax HD(irdeto), kaon HD(conax), philips HD dvr 8111(nagra3)
HD boxok kártyáját nem tudodkülön kell kérni kártyát vagy régi philips dsr 4101 beltériböl kivenni a kártyát
avval müködik 100%! én is azt hasznalom CW ice kártya (régi philips)
nem értem, skylink tud kártyát adni , modult nekem kelett megvennem ,
bedugtam CI beltéribe vagy dvb S2 tvbe és müködik az adás
párositatlan kártya kell az fix hogy müködik ! ICE kártya
minek ennyi kodolású kártya amikor 1 fajta kodolas is kielégitené a szolgáltatást -
törölt tag
Uraim! Még nincs meg a TV, de RF csatlakozó és kártya modul fogadó hely van rajta ahogy néztem.
Helyesbíteném a kérdést arra, hogy a UPC-t konkrétan működésre lehet e-így bírni, és bonyolult e a meglévő beltériből áttenni a kártyát, ha egyáltalán át lehet ( igen megveszem a modult is ). Ezer éve amikor szereltem is még ezeket, úgy emlékszem össze voltak párosítva a beltérivel ( ezek nekem még HUMAX HD-beltérik 3 db, abból tenném át az egyiket )
Egyébként jelszint igénye változhat másik készülékben, agy ez hülyeség ?
-
19ati93
senior tag
RTL Spike másnál is úgymond hangosabb és echosabb mint a többi csatorna?
-
AstraCDX
senior tag
válasz
rosszcsont88 #9909 üzenetére
Megnézném én azt a televíziót amelyiken van antenna kimenet !
Mi lenne annak a feladata ?
Koax RF kábellel sorba lehessen kötni őket ?
Némely boxnál előfordul ilyen loop csatlakozó, de televízión én még nem láttam ilyent .
Üdv.
Astra
-
törölt tag
Üdv!
Philips 24PFS5603-tv-be bele lehet varázsolni a műholdas UPC direct kártyát, hogy ne kellessen beltéri ?
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
rosszcsont88 #9904 üzenetére
Nincs már dsr4101 box
-
rosszcsont88
tag
1, 60cm ezt a fajtát
2, változó párositott kártyás beltéri , kaon HD ,humax HD, inkább kérj philips dsr 4101,vagy csak kártyát,
3,dél fele ,kicsit nyugatra
4,60cm szinte mindig lesz, legalább 100cm antenna kell 100cm vas
5 ,no comment ,de nem lesz kábel tv képminöség -
garga01
őstag
Dishpointer applikációval meg tudod nézni a telefonoddal is merre kell néznie. Intelsat 10-02 / Thor 5-6-7 (0.8°W) műholdat keresd benne. Antennát nem tudom mekkorát raknak, de 100 cm-essel már van tartalék benne, ha leszakad az ég akkor elmegy egy ideig az adás, de olyankor jobb nem is tv-zni
-
KoSa
csendes újonc
Sziasztok!
Hamarosan új előfizető leszek, néhány kérdésem lenne hozzátok ezzel kapcsolatban, ezekre a tört magyarsággal beszélő ügyfélszolgálatos nem tudta a választ: (plus hd csomag)
1. mekkora átmérőjű antennát raknak fel mostanában?
2. milyen beltérit hoznak, ha alap készülékről van szó?
3. milyen irányba lesz beállítva az antenna?
4. a mostani záporos, esős időben mennyi adás kimaradás volt?
+
5. nem fogom megbánni?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest