Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

k-rock-atona csendes tag Szia glutamin! Szerintem is nagyon jó kis program az Unreal Commander, örülök, hogy van egy ilyen téma. Nekem egy bajom volt vele, hogy véletlenszerűen csinált néha olyat, hogy nem állt le, mikor kiixeltem, erre windows leállásakor jöttem rá, ugyanis feljött a szokásos ,,Program befejezése'' kis ablak a telítődő sávval. Megnéztem a folyamatok között, futni valóban nem futott, viszont 30 MB memóriát folyamatosan evett.  S tényleg nem tudtam rájönni, mi okozhatja, mert sokszor rendesen leállt... S tényleg nem tudtam rájönni, mi okozhatja, mert sokszor rendesen leállt...Ez Nálad nem mutatkozott esetleg? Nem tudod, az új verzióban ezt kijavították már? Köszönettel, és jó tesztelést kívánok, K-Rock 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
	- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

S tényleg nem tudtam rájönni, mi okozhatja, mert sokszor rendesen leállt...
 S tényleg nem tudtam rájönni, mi okozhatja, mert sokszor rendesen leállt...