Aktív témák
-
qwasxy
csendes tag
Nem kaptam szét. Gyári Sony házimozi volt a katalógusban.
Jó minőség. Még '95 körül Philips cuccaik is voltak. Egyébként köszönöm a bókot. -
The7up
tag
Családunk egy része rendszeresen a quelléből szerzi be műszaki cuccait. Azt nem mondom, hogy Sony minőség, viszont szolgáltatásban ugyan olyan, ha nem jobb. Kinézetre is elfoadhatóak, úgyhog csak bátran :)
-
qwasxy
csendes tag
Sziasztok!
Én nőből vagyok, mégis tudom, hogy a két biztosítócsavart ki kell csavarni, mielőtt használatba venném a Cd-s autórádiót. Egyébként két kis piros szalag jelezte is ezt a dolgot. Én is vettem a Quellénél már több mindent. Meg vagyok velük elégedve. A házimozi amit vettem tőlük az Sony volt, még a tavalyi katalógusban szerepelt. A mostaniból egy barátom rendelt, majd megmondom, hogy mit nyilatkozott. Volt náluk DIV-X-es is.
Judy -
luciferc
őstag
Na, közben én is beszereltem. Szerintem jól szól, nekem nem sistereg, autóba nekem tökéletes. Jól is néz ki és úgy tűnik hogy a lemezmechanika az optika és a rázkódásvédelem is elég jó, ugyanis rázós úton sem akad a CD, illetve rázós (macskakő, de írtó szar) úton is faszányosan beolvassa az MP3 CD-t és el is kezdi játszani.
Az LCD kijelző helye engem nem érint, ugyanis nekem felül van a helye és így jól látszik minden.
Szóval ennyi pénzért szvsz nagyon megérte.
Egy év múlva, ha lejárt a gar szétkapom, kiváncsi vagyok ki csinálta a belsejét... -
Gergő 2
csendes tag
Helló!
Nekem is végre megérkezett a frankó Universum autós rádió. Még ajándékot is kaptam mellé! (Quelle faliórát) Elsőre nagyon örültem neki, de amikor tesztelni szerettem volna, a ''gép'' nem éppen rendelkezésének megfelelően működött. A CD lemezt nem vette be, bármilyennel is próbálkoztam. Olyan, mintha valami akadály nem engedte volna be teljesen. Na erre elborult az agyam, visszavittem és szó nélkül visszafizették a vételárat.
Remélem mások jobb árut kapnak, én úgy látszik kifogtam! -
[w]
őstag
no, így néz ki beépítve egy Suzuki középkonzoljába :)
kezeli a könyvtárakat, csinál mindenféle frankót, a hangja jó, bár kissé mintha sisteregve játszana. 3 EQ beállítása van plusz 1 loud funkció, amolyan dinamikus hangkiemelés. a lemezt igen gyorsan beolvassa, mindegy hogy R vagy RW.
egy észrevehető hibája van: az lcd kijelző túl mélyen van beépítve, ezért az a kis plexiablak, ami előtte van részben kitakarja a kijelző felső 5 mm-ét, ami miatt kicsit be kell hajolni.
egyébként tényleg klassz, a pénzét megéri. :) -
[w]
őstag
amit eddig tudni lehet:
+ a lejátszó külsőre szép, átlátható, a gombok jól kezelhetőek, nem lötyögnek, nem kattognak, tapintásuk kellemes :)
- nem adnak hozzá csatlakozókat. bővebben: akinek kicsit régebbi típusú autója van, annak az elektronikája nem olyan csatikkal van szerelve, amilyenek ehhez a rádióhoz kellenek, vagyis még külön kell megvenni (kb. 2000Ft). ha megvásárolt csatlakozók nem mennek rá a régi kábelekre, akkor még azt is forrasztgatni, szerelgetni kell, hogy végre valahára passzoljanak. :(
tekintettel arra, hogy haveromnál utóbb említett probléma szépen be is baszott, a hangminőségéről és egyéb ''belső'' jellemzőiről nem tudok nyilatkozni. -
[w]
őstag
nos, haverom megkapta az autórádiót, minden bizonnyal a beszerelésével foglalatoskodik, majd holnap tesztelem :D
-
katonag
tag
UP, hátha van valakinek infoja...
-
biker
nagyúr
a decket szedtem csak szét, abban full philips belső volt
-
biker
nagyúr
univerzum hifitornyom volt.
a deck már kuka, mert mechanikus volt, 8év után nem akartam felujítani, a pioneer full logic mellé :)
a cucc kb 94-96 közt lett véve elemenként, a cd és a tuner a mai napig működik, nincs rajta a cd-r supported, de röhögve lejátsza.
javítani meg oda kell vinni, ami a garijegyen fel van töüntetve szervíz... :) -
katonag
tag
Valahol az olvastam, hogy régebben a low-end gyártók cuccait vették át, de mostanában már jófajta középkategóriás gyártók cuccait szitázzák át, ezért érdekelne a pár éves cuccokról tapasztalat. És nem csak az olcsóbb, kisebb dolgokról, hanem nagyobbakról is, mint DVD lejátszó, házimozi rendszer, CD-s autórádió, ilyenek.
-
TitiRii
senior tag
nekem egy walkmenem és egy ébresztös rádiom volt tölük
egyszerü szerkezetetk
mai napig müködnek bár müszakilag nem a legjobbak, aprobb bugok hibák. -
katonag
tag
A Quelle saját márkájáról, az Universum-ról van valakinek ismerete?
Milyen minőségűek, melyik gyártó dolgai?
Aktív témák
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest