- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarzoltan
tag
A reklamációval kapcsolatosan nagy nehezen sokadik emailemre válaszoltak. (próbáltam minden formában beszélni velül. Online chaten több nap után elérhetők voltak, de csak annyit mondtak, hogy írjak emailt, skype on felvettem partnernek, de alig válaszolt, érdemben pl semmit. Több email címükre is írtam..) Nem igazán tudom hova tenni a választ! Azt írták, hogy küldenek egy másik telefont!
Attól tartok, hogy valami nagy kamu lesz ez... és nehogy a végén semmit ne csináljanak.Megrendeltem az umi Z-t. 200 usd volt adóbiztosítással (volt hozzá kuponom). Ilyet még nem is láttam. Olyan biztosítást adott, hogyha adót kell fizetni a csomagért akkor 40 USD ig állja az adót. Gondolom valami más postával küldi, nem sima CN post-al, aminél nagyobb eséllyel átcsúszik...
Az umi plus-sal meg majd lesz valami. Vagy tényleg küldenek egy újat, amit nem igazán hiszek. Egyébként meg addig nyaggatom őket ameddig meg nem csinálják garanciába. Javítás után meg jó lesz a családban másnak, van már olyan telefon ami megérett a cserére.
Én is kíváncsian várom a fejleményeket! Mind a két szál (vásárlás, garanciális probléma) tartogat izgalmakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Apple iPhone 13 128 GB, független, szép állapot, gyári akku 87%
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- Poco X3 Pro 8/256GB rengeteg extrával
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Attól tartok, hogy valami nagy kamu lesz ez... és nehogy a végén semmit ne csináljanak.