Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ventilátorok nélkül érkezik a Lian Li legújabb vízhűtése
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesigomu
csendes újonc
Hát megmondom őszintén én is abban bíztam, hogy az enyémmel nem lesz semmi probléma. Aztán itt van. Még egy telefonom sem volt, ami cca 2 havi használat után nyűgös lett volna. Valószínű, többet nem fogom ezt a márkát választani. Ezek után egy típusában sem bíznék meg, akármit is írnak róla.
-
kesigomu
csendes újonc
Január 25-én érkezett a telefon. Azóta használom. Csak a saját töltőjével és csak akkor töltöttem, amikor már rinyált a telefon, hogy nagyon alacsony az akkumulátor szintje. Írtam az eladó felé és jeleztem a garanciális igényemet. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Így most félve teszem akármilyen töltőre, de muszáj, mert használnom kell a telefont.
-
kesigomu
csendes újonc
Sziasztok! Eddig teljesen jól szuperál a teló. Egy dolog, ami zavar. A kocsi kihangosító rendszerével összekapcsoltam bt-n. Eleinte jól működött. Jelenleg viszont a hangot nem viszi át, de csak a telefonét. Zene megy, a híváslista is megjelenik, az SMS-ek is megjelennek a kocsi kijelzőn. Megnéztem a telefonon kapcsolódást követően a bt beállításokat, ahol minden ki van pipálva, csak a telefonhang nem. Azt viszont nem engedi becsekkolni. Nincs elképzelésem, hogy miért. Töröltem a bt kapcsolatot és újra párosítottam a telót a kocsi kihangosítójával, de azóta is ugyanez a helyzet. Valakinek valami ötlete?
-
kesigomu
csendes újonc
Amúgy a tapasztalatom ilyen rövid idő után nagyjából pozitív. Ami fura, ha USB-n rácsatlakoztatom Mac gépre, a telefonon feladott bármely USB-s csatlakozási mód esetén sem csatolódik fel a teló a gépre. Elég lenne, ha látnám pl a telóban lévő SD kártyát. Egyenlőre marad a kábel+pendrive megoldás, csak ez így kicsit kényelmetlen Majd utána olvasok, de jelenleg épp gályázom, így nincs erre időm.
A teló sebessége számomra megfelelő, amúgy se sok alkalmazást használok. Instagram, FB, Messenger, böngésző meg esetleg valami GPS-es Navi dolog. Korábban Androidos telóra megvolt az iGO szülinapi kiadása, ami csak Magyarországot tartalmazta, ez fel is ment most is a telóra, csak nem indul el. Ehelyett majd keresek valami működő navi appot. A fényképezővel kapcsolatban meg az előbbi hsz-emben már feltettem a kérdést. Persze, ha időm engedi, visszapörgetem a topikot és lehet magam is meglelem a választ. Remélem a kijelző hiba az nem fog befigyelni. -
kesigomu
csendes újonc
Elkezdtem belakni a készüléket. Famintázatút rendeltem, mert már unalmasnak tartottam a sok fekete, meg akármilyen színű telefonokat. A méret nem zavar, mert korábban egy MS 640 XL-t használtam, ami méretben és súlyban is hasonló, csupán jelentősen gyérebb akkumulátorral. Természetesen a rajta futó rendszert és alkalmazásokat meg sem említem. Talán egyedül a fényképezője az, amit szerettem. Jó kis objektíve volt ( Carl Zeiss ). Eddig jók a tapasztalataim a telefonról.
Amit hirtelen nem tudok és segíthetnétek benne:
- hogy rendelek hozzá a névjegyek közt szereplő emberkéhez esetlegesen egyedi telefon csengőhangot. Emlékeim szerint régebben a névjegy szerkesztésénél lehetett ezt megejteni, de a gyári névjegy alkalmazásban nem leltem ezt az opciót.- anno visszaolvastam a teljes topikot és a fényképezőjével kapcsolatosan említettetek talán 2-3 fényképező alkalmazást, amelyekkel valamivel tűrhetőbb fotókat készít a Power. Most persze nem találtam rá a gyors keresés közepette. Segítsetek ki ezeknek a fényképező alkalmazásoknak a neveivel.
Előre is köszönöm!
-
kesigomu
csendes újonc
Ma hozta meg a postás. 6.0 Android van rajta. Rápróbáltam egy frissítésre, de a legfrissebbnek mondotta magát a verzió. Most töltőre tettem, mert nagyon le volt merülve, már vinnyogott a töltésért - lehet a nagy hideg miatt. Holnap majd nekiesek és jobban megvizslatom. Ehhez mondjuk elég nagy önkontrollt kell gyakorolnom...
-
kesigomu
csendes újonc
Sziasztok!
Pár napja rendeltem egy ilyen Ulefone Power telefont. Kerestem az információkat erről a telefonról és így találtam ide. Vettem a fáradtságot és az egész topicot végig olvastam és nem riasztottak el az apróbb negatívumok a telefontól.
Az igazat megvallva, volt egy kis kerülőm a mobiltelefonok világában a BlackBerryk, majd a Windows Phone irányba. Jelenleg egy MS 640 XL DS LTE telefont használok, ami az alap funkciókra jó, de ahogy a BB készüléken (bár egy-két Androidos szoftver eldöcögött) hiányzik az a szoftver választék, amit az Androidos platformra el lehet érni.
Ebben a jelenlegi telefonomban csupán a Zeiss kamerát sajnálom, illetve akár milyen hülyén is hangzik a WP-n alapvetően gyors és stabil az alaprendszer. Cserébe alig lehet rá alkalmazásokat találni Úgy érzem vissza kell térnem az Androidra, mert a korábbi verziókat is kedveltem. Nagy kijelző, hosszú üzemidő az amire szükségem van, talán a fényképezőjével is meg fogok barátkozni a maga gyengeségei mellett.
Játszani nem játszom, max alkalmazásokat futtatok. Az ára teljes mértékben elfogadható.Ha megérkezik, mindenképp jelentkezni fogok.
Addig is mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!
Egyúttal szeretném mindenkinek megköszönni az eddigi segítő és hasznos hozzászólásokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Napelem
- CNC topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ventilátorok nélkül érkezik a Lian Li legújabb vízhűtése
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest