- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaszkóPalkó
junior tag
Az egészből eddig az derült ki, mekkora baromságot mondtál a több hónapos hiba repro-val, ezt próbálod most azzal leplezni hogy regényeket írsz válaszul, érdemi tartalom nélkül. Te kezdtél el kedvenc gyártózni, én meg jeleztem hogy ryzent használok. Ebből rajottél lukra futottál ezzel is.
-
KaszkóPalkó
junior tag
Asus AIO pc-m van ryzennel, előljáróban.
" amíg az érintett cég tudja reprodukálni a hibát, amíg rájön, hogy miért van a rés"
Azonnal produkálják nekik a hibát, és megmondják mi okozza. Nyilván nem csak egy sms-t írnak hogy ementáli a szarod. Vagy személyesen megmutatják, vagy pontos mindenre kiterjedő leírást ad aki felfedezte.De jót mulattam az erőlködéseden. Főleg amikor te beszélsz kedvenc gyártótól. Akkora fanboy vagy mint a ház.
-
KaszkóPalkó
junior tag
Az amd már reagált? Le a kalappal, gyorsak voltak. Ja hogy már 10 hónapja tudnak róla, és konkrétan a konferencia előtt ahol nyilvánosságra hozzák a sebezhetőséget pár nappal javították, illetve mérsékelték a hatását.
A sebezhetőség akkor távolról , egy 0 day kernel sebezhetőségre építve egy rootkit szoftverre mutató megtévesztő maillal kihasználható.
Utána a számítógépről el sem távolítható víruskeresővel, vagy újratelepítéssel, működése szinte észrevétlenül zajlik.Ez igen.
[ Szerkesztve ]