- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Chapell
aktív tag
Nem állítottam semmit, a BIOS default 324/310,50 -re viszi. Egybként a Speciálsban van 1 ClockRate fül, azon néztem +. De ha Pro sebességre viszi a BIOS deafult, akkor vagy alapból Pro Radeon, vagy flashelték Pro-ra, mivel ennek elvileg sima 9700-nek kéne lennie. Esetleg még az lehet, hogy eredetileg Omega drivert raktam föl, azzal szemetelt, és most már a nomrál cataclyst is pronak ismeri fel?
-
Chapell
aktív tag
Nah, újabb hiba. [L]http://www.tar.hu/sziki99/hiba.jpg[/L]
Ezt csinálja, pedig alap cataclyst 3.6 van fenn, igaz már alapból Pro-nak látja a Sapphire non-pro kareszt, és olyan sebességen is fut. Nem hűtés gond, mert új hzában megfelelő szellőzéssel is ezt csinálja. Plz help vki, mi lehet a gond? -
Chapell
aktív tag
na megvan a hiba, a neve ''láma-user''. monitoron: ''nem csatlakoztatta a power cable-t az ati radeon 9700 kártyájához. Jóvanna, új ez még nekem. :) Egybként a 4-pines csatlakozóba kell dugni a kábelt a kártya belső végén?
-
Chapell
aktív tag
Hi all! A problemem az lenne, hogy most vettem egy Sapphire 9700-et (OEM, a CD-n kívül meg nem lehet mondani hogy ez sapphire), berakom az én jó öreg Asus A7N266-C Nforce alaplapomba az MSI GeForce 2 GTS helyére, majd nuku, semmi kép, speakerből loop-oló rövid sípolás, vissza GeF, megy minden. Help plz, rossz a Radeonom? Mert akkor utazhatok megin fel pestre... :(
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Opel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Filmvilág
- VR topik
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest