Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
Aktív témák
-
Nem értem, mire való ez a topic.
Úgyhogy csao. -
Superman
nagyúr
Egyébként a hozzászólásommal nem akartam megsérteni a srácot, még csak szmájli sem volt ott. De nem szabad így közeledni a dolgokhoz. Azt hiszem.
-
Agyzuzo
addikt
Indulj ki a nick-jéből. Egy ilyen tenyeres-talpas lumberjack-től nem is értem mit lehetne várni. :D
Picinyem még valami: jobban kelepelem az angolt, mint te a magyart, mert én nem vétek ilyen orbitális helyesírási hibákat se magyar, se angol (se spanyol!) nyelven. Pusszantás a tengerentúlra, majd egyszer meglátogatlak (most nyáron úgyis kiutazom 1 hónapra). -
Viscous
csendes tag
Majd ha annyira peneled az Angolt mint en a Magyart, akkor keleplj, kis takony.
Te mindennap azt beszeled es MO-on lax, en nem. Errol ennyit.
Kulomben a monitor nagyon szepen megy. Egy kicsit meleg a teteje de azthiszem egy ido utan elmulik majd. A 950b is melegedett elejunte. Vegul 1024x768-re tettem 100-Hz-es frissitesel. Abban a gepben egy GF4 MX-440 van.
Kozben kaptam egyket jotanacsot masoktol is. Later folks... -
Viscous
csendes tag
Ok ma vettunk egy SyncMaster 955DF monitort. Van ilyen valakinek? Ha van, mire kell odafigyelni? Ez a masodik SAMSUNG a csaladban? Van egy 950b is itt mar kb egy eve vettem. Eddig ok. Mondjuk az nem lapos. A Dynaflat se ha jobban megnezed. Csak kivulrol lapos. :((
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest