Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
lajos75
senior tag
Sziasztok!
Nálam az UPolás nem működik!
Hírdestéseim nem kerülnek a hirdetési kategória elejére -
akaido
addikt
http://www.kepfeltolto.com/kep/phbug
Nem működik a Feltöltendő képek kiválasztása és a belső Linkelés gomb sem akaródzik dolgozni, ezért folyamodtam e megoldáshoz, hogy jelezzem, nem megy az UP.
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
egy olyan problémával találkoztam, hogy ismerősöm szeretne regisztrálni a hardverapróra, de azt írja ki, hogy a belépési e-mail cím már foglalt, ami ki van zárva, mert frissen regisztrált e-mail címről van szó, tehát tuti nem volt korábban használva.
Ha viszont jelszó emlékeztetőt kér, akkor meg ugye azt írja ki, hogy nincs az adatbázisban az e-mail cím.
Próbálta mindhárom freemail fiókjával, egyikkel se ment. Ami azért is érdekes, mert nekem is freemail fiókkal lett regsiztrálva, igaz 14 éve.szerkesztve:
Gmaillel sikerült a regisztráció -
I8629
csendes tag
A PH többi portálján nem lehet privátot küldeni egy törölt tagnak, csak a HA-n.
Aki esetleg ír egy ilyennek a HA-n, az honnan tudja hogy ne várjon választ a privátjára, ha például nem szokott url-t figyelni? Mert a kitiltottak esetén ez például kiderül a maradék adatlapból. A töröltekre is lehetne valami hasonló? Például: duplázás miatt törölve, saját kérésre törölve, motorhiba miatt törölve, hozzászólástalanság + 2 év inaktivitás miatt törölve.Köszi. Üdv!
-
seduction3
csendes tag
A mobil nézet katasztrófa. Bejelentkezés kizárt m nézetben. Először váltás desktop nézette, jobb oldali három pipa betesz aztán talán belép. 19. századi. Ha már nagy nehezen belépsz a mobilon akkor az m menüben sehogyan nem tudod elérni a Privát üzenetet. Vissza megint desktop nézetre. Pfffff. Kirúgtátok a weboldal fejlesztőt? Vagy nyugdíjba ment? Más magyarázatot nemtok. Minősíthetetlen.
-
tatabike
őstag
Valaki árulja már el a trükköt, hogy a HA hogyan használható mobilról. Még akkor sem tudok belépni, ha asztali webhelyet kérek a böngészőmben. A Sikeres belépés felirat után állandóan a belépő oldalra dob vissza. Volt valami trükk, de már elfelejtettem.
A Súgóban meg már több generációnyi szerver óta csak ez van:"Mobilról nem működik rendesen az oldal, mit tegyek? »
A legfontosabb, hogy ne ess pánikba, ez egy átmeneti állapot, pár héten belül működővé tesszük. Mobilokra optimalizált tördelés/nézet is lesz."Nem estem pánikba, csak rühellem egy privát üzi miatt a lapost/asztalit elindítani, mikor épp a tabletemen/telómon bohóckodok...
Ja, meg miért nem jelentkezik SEMMILYEN másik oldalon hasonló gond, csak a HA-n?
Itt a világ összes oldalát értem... -
Tito30
tag
válasz
Intruder2k5 #6188 üzenetére
Siker Thx
-
-
Tito30
tag
válasz
Intruder2k5 #6186 üzenetére
Azt írja, Hiba az adatmódosítás során,alatta meg, Kommunikációs hiba!
-
-
Tito30
tag
Sziasztok.
Nekem az a problémám,hogy nem engedi az oldal szerkeszteni az adatlapom. Se jelszót nem tudok változtatni,se beleírni,se törölni. Segítsetek légyszi!üdv
Tito30
-
Kicsi Én
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6182 üzenetére
Több gépen is próbáltam, ugyanúgy előjött, igaz csak chrome-mal, de nem történt semmilyen változás ami ezt indokolta volna. Most viszont nem akarom elkiabálni, de "meggyógyult" az oldal nekem, minden további próbálkozás, sütitörlés stb. nélkül.
-
geotigris9
tag
válasz
Intruder2k5 #6175 üzenetére
Igen az volt.
-
-
Kicsi Én
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Bármire kattintok az oldalon ledobál. 10 perc így megírnom egy privát üzenetet. Ez a bejegyzést is csak sok kínlódás után tudtam megtenni. Próbáltam screenshotot csatolni, de ahhoz is folyton autentikációt kér, majd az elküldéshez is, az meg kizárt, hogy 2 kattintást kibírjon bejelentkezés nélkül, így mindig elveszik a csatolmány is. Hiába írja ki, hogy sikeres bejelentkezés, ha a hardverapro nyitóoldalán vagyok látszik is jobb oldalt, hogy be vagyok jelentkezve, de bármire is kattintok utána, már dobja is a bejelentkezési formot.
A probléma kb. 1-2 hete áll fenn, jelszót cseréltem már kb. háromszor. Kérlek segítsetek, nagyon bosszantó hiba, egyetlen dolgot tudok csinálni, addig kattintgatok míg tovább nem lép. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #6179 üzenetére
Megoldódott. Köszi a helpet.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #6177 üzenetére
Rendben. Köszi. Bár nem tudom milyen konkrétumot írhatnék még...
-
törölt tag
Üdv.
Fogalmam sincs hová írhatnék, de eléggé idegesítő problémám akadt. Nem tudok belépni.
Ha be akarok lépni, azt írja nem létezik a fiók. Ha jelszót kérek, akkor nem létezik az e-mail cím.Pedig 100000%, hogy mindent jól írok be. Se tabletről, se gépről nem enged be. Nem szeretném elveszteni a fiókomat. Help please!!!!
-
válasz
geotigris9 #6174 üzenetére
Nem bizony, a hiba benned van!
Nagy valószínűséggel még olvasatlan a szervercseréről szóló rendszerüzenet, és ezt jelzi nálad az oldal. A privát üzenetek felett keresd!
-
geotigris9
tag
Ez menyire (ab)normális, hogy folyamatosan plusz 1 új privátot ír ki, ha a hardver aprón lépek be ott nem ..
Rámegyek a privát üzenetekre nincs új de mégis írja ..
Ez idáig ilyet nem tapasztaltam.
Nem az én készülékemben van ahiba ..
-
szabog4
aktív tag
Üdv!
Sikerült rossz topikba írnom... nem is értem, hogy miért nem találtam meg...Lumia 630 Win10 Edge böngésző (A pontosítás végett)
Böngészve a jegelt termékek (Hópihe) ikonjai nem látszanak/ nincsenek. Orvosolható ez esetleg?
-
Higi
csendes tag
válasz
Bjørgersson #6169 üzenetére
Köszi, az apróhirdetési adatlapon kerestem, de ott nem volt
-
Bjørgersson
félisten
Beállításaim \ Felhasználói beállítások \ E-mail értesítő privát üzenetekről
-
Higi
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az normális, hogy a privát üzenetekről nem kapok email értesítést? Lehet valahol ezt állítani?
-
Sziasztok!
Olyat tapasztalok, hogy mobilról jelentve felhasználókat (értékelés célból), mikor megadok mindent (hirdetés URL, jelentés oka), tovább koppintva csak üres, fehér képernyő jön be.
Gello böngészőt használok és egyaránt ez történik mobilos és asztali felületről is.
Legutóbb november végén próbáltam ugyanilyen felállásban értékelni valakit, akkor sem működött a dolog ugyanígy, csak akkor még nem éreztem késztetést a probléma jelentésére (akkoriban Gello Mod böngészőt használtam).Viszont mindkét esetben sikerült a dolog PC/laptop alól. Nem egy életbevágó probléma mondjuk számomra, mert meg tudom oldani és nem is minden nap kell ilyennel foglalkoznom, csak gondoltam megemlítem.
Egyébként az egész lapcsaládban semmi egyéb működésbeli problémát nem tapasztalok mobil alóli használat közben.
-
tabela
tag
Néha egyes hirdetéseket nem tudok felvenni a kedvencek közé (nem reagál a + jel) és hozzászólni se tudok. (A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!)
[link]
Chrome, Win 10. Más hirdetések gond nélkül mennek. -
AXisBOLD
addikt
válasz
Intruder2k5 #6163 üzenetére
köszönöm!
-
vally
csendes tag
Üdv! A következő hibát szeretném jelenteni: a hardver / notebook / Apple laptop kategória alatt kötelező Macbook Pro és a Macbook Air között választani, a szegény Macbook aki nem Air és nem is Pro mi tévő legyen?
-
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
remélem jó helyre teszem, de majd eligazítotok ha nem...
Megvásárolták az i7 950-es processzorom, a vásárló vissza is jelzett és értékelt is, de se az értékelés felkérésről se az értékelésről nem kaptam értesítést, éppen ezét nem is tudtam értékelni a vevőt.
Win 7 x64, Chrome 55.0.2883.87 m (64-bit)
Hogyan tudnám értékelni a vásárlást?
-
Gyógyító
csendes tag
Üdv Frömmel Tibor vagyok2007 tól vagyok regisztrált hardveraprós.
Remélem admin is olvassa nem tudok belépni a regisztrált email cimemmel csak ide a logouton keresztül,
már próbáltam jelezni emailben de válasz nemigazán érkezett. fromy@t-online.hu ez emailom Gyógyitó a nicnevem valaki utána nézne előre is köszönöm. -
Viktor77
titán
Ez a hirdetés folyamatosan ott van a baloldali Adok-veszek részen.
-
Spet
addikt
válasz
Bjørgersson #6157 üzenetére
My fault (
), köszönöm.
-
Spet
addikt
Sziasztok,
Az egyetlenegy 16+-os topik be lett zárva, vagy módosításra került a nyitási ideje? Mert (személy szerint) több hete nem tudom elérni.
-
ZozzHUN
addikt
Sziasztok
Jelentettem a saját hirdetésem, mert a kiemelés vásárlása után (Paypal-lal) kiírt egy hibaüzenetet. A jelentés menüpont-nál van egy "(1)" jelzés, de ha rákattintok akkor csak a régebbi jelentéseket mutatja, az utolsót nem.
Sütik törölve, másik böngészővel is próbáltam, MacOS-ről is, mindenhol ugyan az, ezért gondolom server-side.
-
válasz
Wind-Storm #6150 üzenetére
Nekem sikerült, és át is raktam a hirdetésedet a megfelelő kategóriába.
-
Wind-Storm
őstag
Sziasztok!
A régi hirdetésem alá nem lehet kommentelni, és ez csak mostanában tűnt fel, mert jelezte valaki felém, aki hozzá szeretett volna szólni. Lehetne ezen segíteni?
Köszi és BÚÉK!
-
válasz
MaxxDamage #6145 üzenetére
Szia!
Hamarosan átkerül RIOS alá a HA, és akkor meg lesz oldva.
Üdv,
-
válasz
Burgusslajos #6143 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
Érdeklődnék, hogy az valami "bug" akar lenni, hogy írok (bármit, bárhol) a "Kattintható kódok és arcocskák" résznél bármit rakok be/rá a szövegre/be, az automatikusan duplikálódik ?
Nem ez az első eset, hogy ezt tapasztalom és nagyon zavaró jelenség !L
-
Burgusslajos
újonc
Hello Házigazda!
Nem tudom ,megkapta-e a bejegyzésemet. Új vagyok
ezen az oldalon ,nem igazán tudom hogy működik.
A lényeg ,hogy nem tudom felvenni a kapcsolatot
mert sikeres bejelentkezés ellenére ,ahelyett hogy
írhatnék az eladónak, visszadob az előző oldalra.
Ebben kérem a segítségét.
Köszönöm. Burgus S. Lajos -
128mb
újonc
válasz
Intruder2k5 #6141 üzenetére
Megtörtént, köszönöm
-
válasz
Bjørgersson #6140 üzenetére
Nem privát üzenetben, hanem e-mailben. Belépéssel kapcsolatos problémák esetén a publikus e-mail címén kell keresni őt.
-
128mb
újonc
Üdv
Saját felhasználónevemen ( 64mb - keleti.tomi@freemail.hu ) átírtam az email-címem kelet.tomi@gmail.com-ra, vélhetően elírtam mivel nem tudok belépni, jelszó emlékeztető peddig egyik e-mail címre sem érkezik, segítséget kérnék ha lehetséges ( legjobban egy jelszó emlékeztetőnek vagy új jelszónak örülnék )
Köszönettel,
Keleti Tamás - 64mb
-
-
törölt tag
Sziasztok,
Egy barátom próbált regisztrálni az oldalra, de folyamatosan "kommunikációs hibát" kapott. Megpróbáltuk úgy, hogy csak az email címet írtuk át, hátha azzal van baja és úgy sikerült (RolandReagan nick alatt), de így nekem 2 email címmel van regisztrációm. Az utóbbi regisztráción hiába próbálom megváltoztatni az email címet, még mindig "kommunikációs hibára fut", de más adatot enged változtatni. Nem találtam semmi információt arra vonatkozólag, hogy milyen email címmel nem működik az oldal használata. Három böngésző alól próbáltam a változtatást (explore, chrome, opera), és az email cím sem tartalmaz spec karaktert (troland92@gmail.com).
További ötletek híjján várom segítségeteket.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
--HARDCORE-- #6134 üzenetére
Itt kiírja részletesen, hogy mi a hiba, nem véletlen kértem, hogy a Prohardveren lépj be
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
Kalandor #6133 üzenetére
Nincs gond a belépéssel, csak most legutoljára megpróbáltam egy másik böngészővel is módosítani az adatlapomat, de avval sem ment. Csak ez nem megy, de semelyik böngészővel sem. Gondolom akkor nem nálam lesz a hiba.
Be van írva a belépési címem is amikor elmenteném, próbáltam úgy is, hogy a jelszót is begépelem (mind a kettő sorba természetesen. Ugyanezt a hibaüzit dobja vissza amit linkeltem.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
--HARDCORE-- #6132 üzenetére
Kérlek, hogy a prohardveren lépj be és ott ki fogja írni a részletes hibaüzenetet
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Ez vonatkozik rá:
Ha valami miatt nem tudtad értékelni az üzletfeledet a hardveraprón (nem érkezett meg emailben / privátban az értékelés linkje vagy véletlen kitörölted vagy véletlen a nemre kattintottál, stb.), akkor jelentésként is kérhetsz értékelést.
Az üzletfeled HARDVERAPRÓ.hu-s adatlapján a Jelentem mint eladót / vevőt linkre kattints (azt válaszd, amelyik ő volt, ne azt, amelyik te!), és ott az adatok megadása után jelöld be, hogy értékelni is szeretnéd.
Ezt a jelentést a moderátorok feldolgozzák (ezt kérlek várd ki türelemmel, nem azonnal megy), és ezt követően meg kell kapnod a linket az értékeléshez (a spam mappát mindig nézd meg, ha mégsem).
-
love
tag
Törölhető, közben megoldódott.
-
tommyx
tag
Sziasztok!
Vettem egy mentett keresést, azonban nem működik. Mentéskor kiírta rendesen, hogy 40 tételes az eredményhalmaz, biztos mentem-e. Leokéztam, kifizettem. Azóta nem kaptam értesítést, pedig született új hirdetés. Amikor megnézem a Mentett kereséseimnél, rákattintok, ezt írja:
"A keresési feltételeknek megfelelő hirdetés jelenleg nem található adatbázisunkban.
Próbálkozz kevesebb feltétellel!"Kérlek, vizsgáljátok meg, mi lehet a nyűgje!
Köszönöm,
TamásMegnézik, kis türelmet!
[ Módosította: Kalandor ]
-
joceeb
újonc
Szeretném megváltoztatni a belépő e-mail címem de amikor beírom az újat azt írja ki hogy a mező kitöltése kötelező!
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Szeretném értékelni az eladót akitől vásároltam de ha rányomok az értékeld fülre akkor a felhasználó jelentése jön be. Megváltozott a felület vagy egyéni problémám van?
[link] linkelem a problémás hirdetést.
Előre is köszönöm!
-
válasz
lionshamlet #6117 üzenetére
Kicsit kifejtenéd, hogy pontosan hol, mikor, hogyan szeretnél privát üzenetet küldeni, amikor nem sikerül?
-
Sziasztok,
Véletlenül átraktam egy hirdetésem jegeltre. Amikor vissza akarom rakni aktívra, azt írja, hogy:
"Ezt a hirdetést már kétszer ingyenesen meghosszabbítottad, további hosszabbítás egy minimális díj ellenében lehetséges. Szeretnéd most meghosszabbítani?"
A hirdetés csak Dec. 20-án járna le. Ránéznétek? Köszönöm!
-
lionshamlet
senior tag
Udv, nalam sem kuldi el a privat uzeneteket.
Tobb eszkozon is probaltam, se pc se telefon.
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Elore is elnezest ha rossz helyre irok.
Van egy hirdetesem ami a mai nappal jart le (ha jol lattam), igy az archiv hirdetesek koze kerult.
Ranyomtam a meghosszabbitasra, elfogadta, ervenyessegnel most 2017-01-06 16:32 szerepel viszont tovabbra is archiv.
Ha megprobalom aktivra allitani, azt irja, hogy mar elhasznaltam a 2 ingyeness lehetoseget.Ra tudnatok nezni?
Koszi elore is.
Udv.
-
-
kovadika
őstag
Hirdetesem nem jelenik meg a listaban, csak akkor latszik, ha konretan rakeresek a cimere. Pedig ki is van emelve.
-
válasz
tomasz1991 #6109 üzenetére
Legkozelebb kerlek olvass egy kicsit, vagy ott van a kereso. Harom hozzaszolassal feljebb linkeltem is, hogy mit kellene csinalni
-
tomasz1991
újonc
Szép jó napot! Tegnap regisztráltam a hardverapróra, sikerült is, viszont belépéskor ki írja hogy (hibás e-mail cím vagy jelszó) amit nem értek hogy miért, mivel az össze többi hozzá tartozó oldara belép ( prohardver,logout, stb-stb ) Előre is köszönöm a segítséget!
-
Chorma
csendes tag
Üdvözletem!
Látom más is tapasztalja. A probléma a hirdetésnél az Értékeld gombra kattintva a Jelentés link-re ugrik. Chrome debugból:
<div class="button_ertekeld"><a href="jelentes/?type=3&userName=kgergo89"><span>Értékeld!</span></a></div>
Egyébként ez a hirdetés az.
Köszönöm.
-
mkovacs
csendes tag
válasz
Bjørgersson #6101 üzenetére
Nem, már archiválták, akkor azért...
Aktív témák
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest