Aktív témák
-
sirály12
őstag
És lenne még egy kérdésem. Lehet veszek egy monitorvezérlőt is. Kérdés: melyiket. Kb 20- max 23 ezerért. Ki mit ajánlana. Én egy ATI Radeon 9000Pro vagy 9100Pro ra gondoltam. Jó választás szerintetek. :(
-
sirály12
őstag
Azt honnan toom meg hogy az én TNT2-őm 2 vagy 4 szeres AGP-t tud? :(
-
-
emstityu
tag
Nekem is rajta volt az AGP sloton hogy WARNING de én bátor voltam(vagy hülye):DDD meg nem volt más és meló volt, úgyhogy választottam a Vodoo és a TNT2 közűl az újabbikat.Tegnap vettem egy Radeon 9000Pro-t most az van benne,nem lett semmi baja!:DD Valszeg mák de nekem ment.
-
Bally
senior tag
Jut eszembe!
Nekem Abit nf7-ben ment egy Tnt2-es Vanta 16Mb-os! :)) -
PeliScan
addikt
Hahó, NEHOGY BELETEDD!! Akár meg is pusztulhat a lap!!
Mivel a régebbi kártyák, így az összes TNT is 3.3voltról megy, az újak pedig 1.5ről, hazavághatja az egész lapod!!
És menni meg biztos nem fog. Én már eljátszottam ezt, szerencsém volt, de éppen hogy. :) -
Bally
senior tag
Abit nf7-es fogadja a 2x-es AGP-t is!!!!!
ASUS pl. nem..... -
Nem írtam, hogy fujj, de ha itt a fórumon körülnézel, sok helyen láthatod, hogy vannak elegen, akiknek az Abit lapjuk kifújt. Nem azt mondtam, hogy mindegyik selejtes, hanem azt, hogy sok a selejt. Ebből kifolyólag megtörténhet, hogy Neked minegyik lapod jó, vagy éppen nem jó, de ez csak idővel derül ki, nem pedig azonnal. Persze nem kívánom, hogy így legyen, inkább ne legyenek vele gondjaid. Egyszerűen csak leírtam, hogy így is képben legyen a kolléga. Az pedig tény, hogy az MSI sokkal nagyobb gyártó, mint az Abit.
-
Dr.Burn
őstag
Selejtes lapjai? Én pl. még nem láttam selejtes lapot Abit NF7 -s ben. Nah mind1. Ha valaki nem szereti az ABitot azzért nem kell egyből le fujozni.
Nekem 3db Abit lapom van itthon.
Abit BH6
Abit KD7
Abit NF7 -S
Mindegyik tökéletesen müködik. Még sose volt semmi gond velük. Szóval nem tudom mért fujjozod. -
-
MLaca
őstag
cow írta a frankót! régebbi 2x AGP VGA-k nem mennek az új alaplapokkal. elvileg még az AGP slotba sem mennek bele, de ez gyártónként változhat (asszem msi egy figyelmeztető matricát ragaszt azt AGP sínre). rossz esetben leéghet az alaplapi agp.
-
cow
csendes tag
A vidkártyát nézd meg mindenképpen, mert amikor haver vett egy 8x agp-s msi-t, nem ment a tnt2 benne, ugyanis az csak 2x agp-s kártya, azt pedig az alaplap már nem támogatta, csak min. 4x agp-t.
-
emstityu
tag
Amiket leírtál extra fícsörként majd mindegyik nForce2-es alaplap tudja, a hangkártyában lehetnek eltérések.Tehát csak ezekért nem érdemes MSI-t venni!Ha nem vagy nagy MSI-FANatikus akkor ajánlanék inkább egy Abit-ot esetleg egy EpoX-ot.Ezek szvsz sokkal jobb bótok mint az MSI.Nekem volt,itt a link:[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=11463[/L]
-
sirály12
őstag
A segítségeteket szeretném kérni. Most szántam rá magam egy alaplap megvételére. Sokat nézelődtem és most találtam egy nekemvaló deszkát:
MSI K7N2-L. De mivel még nem értek hozzá annyira ezért nem tudom, hogy az én TNT2 PRO monitorvezérlőm jó lessz-e hozzá. És hogy ez az alaplap kezeli majd-e a vinyómat. Ha tudtok segíteni tanáccsal megköszönném. :(
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest