Hirdetés
Aktív témák
-
-
SYZYGY
tag
Majd rájössz később, hogy letöltésvezérlö IS tűzfal IS meg ugy általában minden megtalálható alapból az UHU-ban. Alkalmazások; internet; és ott van vmi downloadX néven(most nem birom megnézni). Kicsit másképp kell használni, mint a wineseket, de rá lehet jönni! Ha nem megy ird be ide.
-
SYZYGY
tag
Annyira nem vágom én sem talán könnyebb lenne, ha arról a gépről neteznék, de ez az itthoni gépem(a gémer
) Win-es. Viszont mindent meg lehet találni az UHU-ban, csak szánj rá 1-2 órát, bogarássz rajta stb. Próbáld az uhu vezérlőpultot is. Ha túl leszel a kezdeti nehézségeken, megszeretheted.(azt irtad linuxoztál már! Én láma vagyok a linuxhoz, de azért belejövök.)
-
SYZYGY
tag
Lesznek okosabbak, de van egy UHU tárcsázó, ahol megadhatod mivel akarsz kapcsolódni. Én használom netezésre(gprs) teljesen korrekt oprendszer sztem.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netfone
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest