Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-book olvasók
- Micro Four Thirds
Aktív témák
-
-
SYZYGY
tag
Majd rájössz később, hogy letöltésvezérlö IS tűzfal IS meg ugy általában minden megtalálható alapból az UHU-ban. Alkalmazások; internet; és ott van vmi downloadX néven(most nem birom megnézni). Kicsit másképp kell használni, mint a wineseket, de rá lehet jönni! Ha nem megy ird be ide.
-
SYZYGY
tag
Annyira nem vágom én sem talán könnyebb lenne, ha arról a gépről neteznék, de ez az itthoni gépem(a gémer
) Win-es. Viszont mindent meg lehet találni az UHU-ban, csak szánj rá 1-2 órát, bogarássz rajta stb. Próbáld az uhu vezérlőpultot is. Ha túl leszel a kezdeti nehézségeken, megszeretheted.(azt irtad linuxoztál már! Én láma vagyok a linuxhoz, de azért belejövök.) -
SYZYGY
tag
Lesznek okosabbak, de van egy UHU tárcsázó, ahol megadhatod mivel akarsz kapcsolódni. Én használom netezésre(gprs) teljesen korrekt oprendszer sztem.
Aktív témák
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért még nem kell bezárni a topicot, mert vannak kitartó juzerek is, de Nekik is kellhet segitség! A linuxnak feelingje is van bár Te nem éreztél rá erre. Sztem azt hitted, hogy windózod lesz, csak más néven.
) Win-es. Viszont mindent meg lehet találni az UHU-ban, csak szánj rá 1-2 órát, bogarássz rajta stb. Próbáld az uhu vezérlőpultot is. Ha túl leszel a kezdeti nehézségeken, megszeretheted.(azt irtad linuxoztál már! Én láma vagyok a linuxhoz, de azért belejövök.)