Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
anderm
csendes tag
Hát eddig csak netezés közben rakott ki, de valszeg csak azért, mert még csak azt próbáltam... Azóta már máshonnan is kirak, és újra be kell jelentkeznem

Egyébként ADSL, de router alatt. Ehhez kapcsolódik a következő problémám is. Sikerült megtalálni a másik gépen megosztott könyvtárakat, de megnyitni nem tudom a bennük lévő fájlokat. Pl.: egy mp3-at csak úgy tudok lejátszani, ha először átmásolom. Pedig én nagyon szeretném a másik gépről elérni, mert a 25 giga mp3-at, meg egyebet, ha tudnám se akarnám átmásolni.
Aktív témák
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest