Hirdetés
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos igen, elméletileg igazad van. Gyakorltailag azonban az UHU linux-ról beszélünk. Ha jól tudom, te ezt nem próbáltad. Én ugyebár igen, szóval van vele tapaszatalatom (legutoljára az 1-es verziót próbáltam, azóta felé se nézek). Ugyanis szvsz az UHU katasztrófális. Tudom, el kell kezdeni valahol, nem lehet rögtön tökéletes oprendszert csinálni, csak akkor nem kéne úgy tenni, mintha ez egy kész verzió lenne. Mert nagyon nem az. Nagyon sok bug, hiba van benne. Gondolok itt az mplayer+xmms problémákra, a 3D-s problémákra, a fagyásokra, túlzott gépigényre, stb.
vicces:
Azt írtad, hogy ne mondjuk azt, hogy más linuxt rakjál fel. Én mégis megpróbálkozom ezzel: tegyél fel egy másikat. A SUSE-Mandrake-RedHat triumvirátusból bármelyiket. Egy biztos: rosszabbul nem járhatsz. Egy esetben megfontolandó a dolog: ha hadilábon állsz az angollal. Ugyanis magyarságban az UHU verhetetlen
De szerintem, jelenleg, ez az egyetlen előnye. Ez az én tanácsom. Persze nem kell megfogadni.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De szerintem, jelenleg, ez az egyetlen előnye. Ez az én tanácsom. Persze nem kell megfogadni.