- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
ragazzo #3103 üzenetére
Nos először is a program forgatás egy rémálom alatta. Hiába vannak fenn a dev csomagok az istennek sem lelte a függőségeket. Konkrétan már nem emlékszem, milyen forrásokat akartam telepíteni, de volt vagy 3-4 amibe beletört a bicskám, pedig fedórára pillanatok alatt lefordult.
Aztán a hivatalos kernellel nem lehet semmilyen quake vagy quake származék játékot felrakni. Egyszerűen nem lehet, úgy van megcsinálva a kernel. Igaz van nem hivatalos kernel, de az is csak vagy egy évvel később készült el.
A harmadik, amikor feladam az a "gnome-menü-killer" csomag volt. Ezt mindenképpen felteszi függőségnek, akármilyen kde programot telepít az ember. Szó szerint kinyírja a gnome menüt. k3b tehát ugrott. Még forgatni sem lehet. Vagy kuhu. kde-t meg köszi nem.
Bármennyire is élénk a fantáziám, el nem bírom képzelni mi értelme ennek.Mintha direkt szivatnák a júzert.
Na itt adtam fel.
-
Vladi
nagyúr
válasz
ragazzo #3100 üzenetére
Jó kérdés. Szerintem sok oldalú a probléma.
Ugye a közösségben is van egy "made in hunary" ellenérzés.
Ugynakkor az uhu mögött nem áll (már nem) sem állami, közszolgálati támogatás, sem cég. Így nehéz.
Valamint számos olyan probláma jött vele elő, ami - legalább is nekem - lehetetlenné tette a használatát. Pedig mindkét gépemen fenn volt hónapokig.Egyszóval nem érett meg még a magyar közösség egy magyar disztróra.
Pedig marha jó lenne.
A 2.1 amúgy csak egy frissített kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Direct One (műholdas és online TV)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Linux Mint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest