- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Szóval emiatt fos a játék. Jézusom…
Elnézést a személyeskedésért de nem lehet hogy nem a játék a fos hanem Te, és csak van egy kis tanulási görbe amin túl kellene jutni?Én az előző hozzászólásom óta eltöltöttem 11 órát a játékban, és egyre jobban tetszik. Rengeteg a hibája, nagyon béta és ezt érezni is rajta, de… A fejlődési rendszer, a divíziók, a grind, hogy miközben játszol lehet egy jövőképed, szerintem baromi szórakoztató játékká teszi.
Az pedig hogy már az első szezonban (2 hónapig tart, és 1900 forintból megoldható a Season feloldása) az Adidas a partnerük, emiatt egy csomó Adidas cuccot lehet szerezni, szerintem baromi király.
Én nagyon szurkolok Nekik, ez még csak a kezdet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN - Sony PlayStation 5 LEMEZES (PS5) Slim Játékkonzol - BONTATLAN - 2 ÉV GARANCIA -
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- Daruszentmiklós laptop/konzol/kontroller szerviz
- Playstation 4 Slim (1TB)
- MSI Claw 8+ AI Ultra 7 258V 32GB RAM 1TB SSD Arany Eladó +tok+1TB M2 SSD-vel
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest