Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

válasz hcl #41849 üzenetére

Most Win alól vagyok, nem fejből írok. Realtek Audio Consol települt, miután felülírtam a windows drivert az alaplaphoz adottal. Miután ez települt, amikor ki van kapcsolva a Bass Managment, ami most a képen be van, akkor normálisan szól a teszten, mikor a mélynek kell szólnia, a mély szól, ha elindítom azt a lejátszógombot ott a hangszórók közt. És azóta a beállításoknál is szól, mikor szólnia kell. Előtte már nem tudom, hogy nem szólt, vagy nem is volt ilyen lehetőség. Szóval a lényeg, hogy ezeken a teszteken jó. De ha elindítok egy 5.1-es videót mondjuk potplayerben, akkor nem szól. Most azért van bekapcsolva a Bass Managment, mert csak így szól a mélyláda, de így meg csak a piros hangszórós beállításokban lehet valamit állítani, normális esetben meg ezt itt kikapcsolhatnám, és a lejátszóban, és a tálcán lévő hangerő ikonon kéne tudnom állítani. De ha nincs bekapcsolva a BM, akkor akármit állítok a lejátszóban, a sub csatorna nem szól. Csak a tesztekben... De ha olyan rossz lenne az alaplap, a teszten se lenne jó szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák