- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spammer #24767 üzenetére
Gondoltam erre a kézzel bepötyögős megoldásra, de alapból a Toshiba lapiba vettem az SSD-t, azon meg írtó hülye billentyűzet van, lehet, hogy asztalin csinálom meg és utána rakom át, de akkor innen kell áttenni az Intel SSD-t, hogy induljon valami, mert nincs semmilyen meghajtó a laposban, pendrive, meg az asztaliban lesz ezalatt! Pedig cinmanóra gondoltam, mert azt még a használhatatlan billentyűkkel is tudtam kezelni a múltkor az asztali SSD-ről, pont az első ilyen telepítésemen még egy idegen kezelő felület is.
Később azért, ha megszokom az Archot, ki kéne próbálni egy ilyen csonti WM-et.(#24768) Raynes
Antergos nem jó, épp azért akarom alap módon felrakni, mert vita alakult ki az SSD fstab beállításával kapcsolatban és kíváncsi vagyok, relatime van-e alapból v. noatime. Antergosban noatime volt, az biztos.
Ez már 2 napja idegesít, így meg kell néznem!A Mint-közösségnek pedig ne áruld el, hogy dezertálni készülsz. Ciki lenne?
Mondjuk arra készülj fel, hogy nincs rá mint updater, meg nem olyan stabil, mint egy Debian
Ezekre eléggé fel vagyok készülve, tudom, hogy rolleres disztró!
Kicsit aggaszt azért ez a pötyögős, mert még Evo/Lutionnal is volt vagy 2 óra a telepítés és általában max. 10-15 perc alatt szokott ez más disztróval lenni! Manjaro vezet 6+2 perc telepítési idővel!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest