Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz spammer #24767 üzenetére

Gondoltam erre a kézzel bepötyögős megoldásra, de alapból a Toshiba lapiba vettem az SSD-t, azon meg írtó hülye billentyűzet van, lehet, hogy asztalin csinálom meg és utána rakom át, de akkor innen kell áttenni az Intel SSD-t, hogy induljon valami, mert nincs semmilyen meghajtó a laposban, pendrive, meg az asztaliban lesz ezalatt! Pedig cinmanóra gondoltam, mert azt még a használhatatlan billentyűkkel is tudtam kezelni a múltkor az asztali SSD-ről, pont az első ilyen telepítésemen még egy idegen kezelő felület is. :Y
    Később azért, ha megszokom az Archot, ki kéne próbálni egy ilyen csonti WM-et.

(#24768) Raynes
    Antergos nem jó, épp azért akarom alap módon felrakni, mert vita alakult ki az SSD fstab beállításával kapcsolatban és kíváncsi vagyok, relatime van-e alapból v. noatime. Antergosban noatime volt, az biztos.
    Ez már 2 napja idegesít, így meg kell néznem! ;)

A Mint-közösségnek pedig ne áruld el, hogy dezertálni készülsz. Ciki lenne?

Mondjuk arra készülj fel, hogy nincs rá mint updater, meg nem olyan stabil, mint egy Debian

Ezekre eléggé fel vagyok készülve, tudom, hogy rolleres disztró! ;)

Kicsit aggaszt azért ez a pötyögős, mert még Evo/Lutionnal is volt vagy 2 óra a telepítés és általában max. 10-15 perc alatt szokott ez más disztróval lenni! Manjaro vezet 6+2 perc telepítési idővel!

Új hozzászólás Aktív témák