-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
sh4d0w #11131 üzenetére
De ha én beallitom hogy ne töltsön le és fel csak max 500 kB al, és tudom azt hogy a tényleges letoltesem 2,5mb és a fel 1,5mb akkor nem fogja a netet teljes mértékben. Legalábbis nekem így van a transmission beallitva, és még senki nem szólt és én se vettem észre hogy lassú lenne a böngészés, és a videó nézés. És 3 - an nyaljuka 25 mb digis
Mas: holnap megyek az egyik ismerősömnek segíteni, mert a jó kis XP és nod32 benyalt vagy 16 vírust amivel nem tud mit kezdeni. Se törölni, se karantén se semmi. Milyen lehetőség adott linux alól? Gondoltam hogy egy live CD be és kész. De milyen programok adottak Linuxra amivel le tudnám pucolni a vírust? Ubuntu menne live-ba
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest