Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vodkaboy22

addikt

válasz hcl #1091 üzenetére

Igen lusta, mert kafa csucsszuper "szep" femboritasos laptop agyonpakolva hűtéssel és a legrosszabb helyre építve a harmatgyenge 56gbit-es wifi... nem véletlen nem használom...
    Ohh viszont nekem is mennyi bajom volt driver szinten a winfossal... ezért is hagytam fel vele maximálisan már egy bongészőn kívül és max 1-2 játékon kívül semmi nincs fent windows alatt szerencsére mindent megtudok oldani linuxxal (ha mégsem akkor mégis csak van 1 winfos fent...)
    De hogy pl izelítőt mondjak:
    infra windows nem is látja
    bluetooth driver összeakad rendszeresen a winfos alapdriverrel amit még registryben mélyen bajlódva sem tudtam kigyomlálni...
    cpu átlagosan 10 fokkal melegebb (valszeg a ventillátór fordulatszámot kezeli szarul a win illetve jobban terheli a cpu-t)
    alaplapi hangkártya összeakad rendszeresen a külsővel és csak úgy megy rendesen a külső ha a sound/record ablak folyamatosan meg van nyitva...
    a monitor scale-t egy kafa vlc 2 kattintással tönkre bassza.... és utána lehet catalyst és ujra állít...
    tvtuner nem megy sehogy win7 alatt csak winxp alatt (persze kompatibilis hiszem ha látom...hehe)
    funkció billentyűk 50% eséllyel kék halál...
    és még lehet pár dolog ami hardver-driver kombóval szar úgy ahogy van a winfos alatt, de valamilyen oknál fogva linuxban meg pöcre megy... ezek mellett 1 szar wifi nemtud érdekelni...

• kertsa

senior tag

válasz hcl #1091 üzenetére

Az első amit telepítettem az wubi Ubuntu 10.04 volt. Utána találtam wubi Ubuntu 12-04-et, ami hibátlan volt úgy 2 hétig, majd az egyik reggel már nem csatlakozott. Azóta mindegy melyik linux melyik változatát telepítem, a hiba ugyanaz.

Új hozzászólás Aktív témák