Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
DanteHix
tag
Jut eszembe!!
Ados voltam egy megoldassal, hatha vkinek kelleni fog, Bobby G.n is segitett:Jelenseg: Leadtek Winfast TV2000XP nek tvtimeban nincs hangja, sot, a line-in nem jelenik meg a capture eszkozok kozott (alsamixerben sem).
Kellett egy uj ures dokumentum, aminek a tulajdonsagaiban megadjuk, hogy vegrehajtahato lehessen (jobb klikk /properties/permission/ allow executing file as a program ele pipa). Azert kell,mert a tovabbiakban ezzel inditjuk majd a daTVtimeot
1 soros osszesen, amit bele kell irni:arecord -f dat | aplay -f dat &
tvtimeEsetlegesen, meg az arecordhoz hozzateheto
-D hw:0,0
Lenyeg,igy lesz hangunk,amit felveszunk, visszajatszuk. Nalam ment analog & digitalisan is utana. Ha ugy erzed, hogy visszhangos, akkor a capture eszkozok kozul probald meglenemitani vmelyiket.
-
DanteHix
tag
A kepet elfelejtettem, bar sok nem derul ki belole
-
DanteHix
tag
-
DanteHix
tag
Sziasztok!
Nagyon kezdo vagyok a temaban, igy elnezest, ha kihagyok vmilyen informaciot, igyekszem osszeszedni. Tv-tunerkartya hangjaval lenne problema
Ubuntu 7.10-et telepitettem fel, angol nyelven. Az alaplapom asus p5b deluxe, Leadtek Winfast tv2000xp expert kartyaval.
Be lottem mindent, digitalis kimeneten szol a zene, de a tv-tunernek nincs hangja, meg akkor sem, ha visszateszem analogra a hangot.TVtime programot telepitettem fel, azzal probalkoztam a beallitasaiban is, de nem jott ossze a hang.
Az ubuntu az alaplapi hangkartyat vagy AD1988B (OSS MIXERnek) vagy HDA Intel (alsa mixernek) latja.
Olvasgattma a forumokon, de elvileg minden up-to-date, tehat frissitessel nem hiszem, hogy gond van.Kerem, aki tud, segitsen. Nagyon szepen koszonom elore is
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Peugeot, Citroën topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest