- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
aki33
csendes tag
Furcsa problémám van. Kubuntu hardyt használok és tegnap készitettem forrásból deb csomagot a legújabb amarok és digikam programokból (mivel nincs a repoban csak eggyel régebbi), checkinstall segítségével, jó lett fel is települ szépen de utánna egyből jelentkezik a frissitéskezelő hogy vissza akarja tenni a régebbi verziót a programokból mert az szerinte újabb. Más programokkal nem volt ilyen probléma pl: a ktorrent simán települ forrásból vagy a kreált deb fájlból a legfrisebb verzió azért nem nyavajog. Valakinek van ötlete mi a gond?
-
aki33
csendes tag
Sziasztok
Par hete hasznalok linuxot (kubuntu 7.10), filmnezesre a kaffein-t hasznalom, nagyon tetszik, de van egy problemam vele. A filmben valo leptetes legkisebb idokoze 20mp, ezen szeretnek allitani. A kaffeine foruman egy srac csinalt egy patch-et amivel ez megoldhato, de mivel en meg uj vagyok ezert nem igazan ertem hogy kellene ezt installalni. Szoval a keresem az, hogy ha egy hozzaerto megnezne a linket es leirna hogy kell ezt telepiteni az nagy segitseg lenne, ime a link: [link]
koszi
Aktív témák
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- NIOH 3
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest