Hirdetés
Aktív témák
-
Matrix2006
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni, kezdő Ubuntu tulajdonos lévén. Feltettem az XP mellé az 7.10 Ubuntut, sikerült is szinte mindent beállítani, a megjelenítéssel azonban problémám van. Egy ATI Radeon 9250 kártyám és LG 795FT monitorom van. A monitor nincs benne a választható típusokban így csak Plug'n'Play-ként ismeri fel.
A kép jobb szélén kb. 5mm lelóg a képből. Ha a felbontást vagy a frekvenciát állítom a hiba megmarad, vagy jóval kisebbre veszi a képet. Ha a monitoron állítok, akkor az XP képe nem jó (ami egyébként harveresen is rendbe van). Biztosan találkozott már vki ezzel a hibával. Én nem tudom mi okozhatja?? 
-
Matrix2006
csendes tag
Találkozott már vki az AutoCAD-nek megfeleő színvonalú tervező programmal linux alá??
Live CD-ről megnéztem az Ubuntut, nagyon tetszik, csak vmilyen profibb tervező progira szükségem lenne. Igazán ez fog vissza az átállástól.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gamepad
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Suzuki topik
- PlayStation 5
- 2026 - Íme az 6. héten megjelenő játékok listája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A kép jobb szélén kb. 5mm lelóg a képből. Ha a felbontást vagy a frekvenciát állítom a hiba megmarad, vagy jóval kisebbre veszi a képet. Ha a monitoron állítok, akkor az XP képe nem jó (ami egyébként harveresen is rendbe van). Biztosan találkozott már vki ezzel a hibával. Én nem tudom mi okozhatja??