Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
kene84
aktív tag
Lenne egy olyan kérdésem,hogy mi módon tudom beizzítani az nvidia kártyám Tv-out tulajdonságát?
Mit kell ehhez telepíteni?

-
kene84
aktív tag
Lenne egy olyan kérdésem,hogy mi módon tudom beizzítani az nvidia kártyám Tv-out tulajdonságát?
Mit kell ehhez telepíteni?

-
kene84
aktív tag
Üdv
Én is sokat szenvedtem az SB Live 5.1-emmel és egy ubuntus fórumon olvastam a következőt:
Lényegében: Nyisd meg a /etc/pulse/daemon.conf-ot, vedd ki a pontosvesszőt a "default-sample-channels" elől, és a sor végén 2 helyett írj 6-ot.
Végül a Rendszer - Beállítások - Hang alatt állíts mindent PulseAudiora.Kipróbáltam, nekem így működik,lehet van másik megoldás is. Hajrá!

Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest