Hirdetés
Aktív témák
-
maraxush
csendes tag
Akkor abban segítsetek légyszi, hogy aki ért hozzá, írja le nekem hogy milyen parancsok vannak wine-al
mert az megy, csak a parancsokkal nem vagyok tisztában és nem találtam semmi leírást hozzá
pl hogy a cd-ről/DVD-ről elibndítom a telepítést, akkor hogyha több cd-s/DVD-s hogyan adom ki a cd-t és amásikat hogyan tegyem be, meg hogyan indítsam el a játékot, ctrackeléssel mitr kezdjek O.oElőre is köszi
BYez -
maraxush
csendes tag
hejhó!
SEGÍTSETEK LÉGYSZI!Fel akarom tenni a Cedega 6.0-t... sikerül is feltenni, de amikor installálni akarok bmit is, ezt a hibaüzenetet kapom:
Can't seem to be able to execute the WineX start up script /home/maraxush/.cedega/.winex_ver/winex-6.0.3/bin/winex3 - perhaps your installation of WineX version 6.0.3 is corrupted?
Hogyan tudom megcsinálni hoyg működjön is?

Köszi a Segítséget!
Byez
-
maraxush
csendes tag
Gyerekek, nekem az lenne a nagyon nagy problémám, hogy Ubuntu alatt szeretném a Call of Duty - United Offensive-et elindítani, de sehogy se sikerül
Segítsen valaki légyszi 
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én csak a parancsokat szeretném megtudni... a wine nevű winemuhoz 
pl hogy a cd-ről/DVD-ről elibndítom a telepítést, akkor hogyha több cd-s/DVD-s hogyan adom ki a cd-t és amásikat hogyan tegyem be, meg hogyan indítsam el a játékot, ctrackeléssel mitr kezdjek O.o

Vagy wine-al vagy cedegával kéen elindítanom, de inkább a Cedegával, ezért kértem a segítséget