Hirdetés
- OLED TV topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Tovább romlott a helyzet, kísérleteztem a felbontással, csináltam manuálisan xorg.conf-ot, mert nem volt, ide mi alapból volt azon kívül beírtam az 1280x800-at, azóta nem bootol illetve az 5 pöttynél áll, a pöttyök nem futnak körbe körbe, helyreállító mód megy, ott megpróbáltam törölni a xorg.conf-ot, de nem engedi, mert írásvédett, meg nincs jogom hozzá stb. És azt a három sort kitörölve elmenteni sem.
Szerk: sikerült törölni a xorg.conf-ot és újraindítás után továbbra is megy 1024-ben. -
T0mBd1gg3R
veterán
Üdv!
Olyan nyűgöm van, hogy mióta frissített 11.10-re, valamiért nem csatlakozik wifire, illetve azonnal kiírja, hogy bontva. Valamilyen eeepc-ből származó n-es wifi adapter van benne, 11.04-gyel ment hibátlanul, tp-link router.
A gép egyébként egy V5535-ös fujitsu siemens, amivel eleve kínszenvedés linuxot használni, mert nem ismeri fel a videovezérlőt (sis mirage 3) így VESA-val 1024*768-ban megy. A Unity viszont már működik, 11.04-gyel nem ment a videodriver hiányában. Esetleg erre is várok ötleteket, ha valaki végigjárta már a hadak útját.
Köszönöm!Szerk: Ja még annyit szerettem volna kérdezni, hogy hogyan lehetne átmap-pelni, átcserélni bizonyos billentyűk funkcióját? Konkrétan a pgup-home és a pgdwn-end párosokat akarom felcserélni, mert a home és az end fn+pgup fn+pgdwn-nal érhető el, és nem kell a lapozás, viszont home end kéne, és idegölő a forrásfájlokban mikor a sor elejére akarok ugrani, és urik egyet. WEin alatt kextweak-et használok.
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Napelem
- OLED TV topic
- Kutya topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest