Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen videókártyát?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
extremetech
üzenetére
Jah értem. Valszeg valami bugba futottál bele, google szerint talán a monitor észleléssel volt probléma.
Mikor ott kéri a logint, a ctrl+alt+F7 -re nem megy tovább? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
extremetech
üzenetére
Kis és nagybetűk számítanak, ha pl. nagybetűvel írtad be a neved mikor kérdezte a telepítéskor, akkor kis betűvel szerepel alatta a login név.
Ez így néz ki mondjuk:
Felhasználói neved: Andras
akkor a login neved andras
jelszavad meg amit megadtál, kis/nagy betűkkel.A sudo meg arra kell, (konyhanyelven, jobban én sem tudom megfogalmazni) hogy alap esetben csak felhasználója vagy a rendszernek, és semmi lényeges ne történhessen a tudtod nélkül.
Ez úgy néz ki, hogy nyitsz egy terminált, és mondjuk gyorsan fel szeretnél telepíteni egy kis programot, legyen ez mondjuk a vlc, akkor:
sudo apt-get install vlc -ezt beírod, akkor kéri a root jelszót, és mehet a telepítés.Visszatérve az indulásra, pontosan meg kell adnod a login adataidat. Amúgy telepítés alatt mikor megadtad az adataidat, be lehet jelölni, hogy magától jelentkezzen be.
Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest