Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia,múltkor már írtad,hogy zavart érzel az erőmben
nem vagyok tisztába a dolgokkal [link] próbáltam szerkeszteni a grubot de nem engedte avval ,hogy nincsen jogom írni rá
.Akor kezdtem el keresgélni az interneten más megoldást amivel szerkeszthetném a grubot lehetőleg grafikusat
.Így akadtam a [link] progira de sajnos úgylátszik vele is sikerült tönkrevágnom a rendszert mert még a vista alól sem tudtam megjavítani a fixboot és a fixmbbr paranccsal mert azt irta ki,hogy ismeretlen köteg.Ekor keztem ell a másik gépel keresni megoldást a guglival és találtam a SuperGrub Disk progit végül evvel megjavítottam egy fél éjszakai szenvedés árán
.De most nem merek bele nyúlni mert megy a vista és nekem meg kell a noti a balcsira
és ott nincsen net nekem,hogy újra rakjam a rendszert ha most tönkre vágnám
.Miért nem tudnak az ubuntunál ugy megcsinálni a boot lehetőséget mint a fedoránál ami nagyon jól elvan találva? és bolond biztos.
Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest