Aktív témák
-
harry
veterán
Nézegettem másik fórumokon, de nem igazán értettem a helyiek problémáját, bár mintha konkrét megoldást sem láttam volna. Amúgy nekem is van egy vindózom, így néznek ki a partíciók:
160 gigán: 15gb xpsp2, 120gb adat, és ez után készült 15gb linux ext2.
Az első kettőt, és nyílván a sajátját is simán látja, ez egy sata I lemez, ez rendben is van. Egy 60gb-os pata ntfs lemezt is lát gond nélkül. De a sata II-es 300gb.os ntfs lemez mountolásával a fenetbb említett gondok adódnak, pedig elvileg ez is érzékeli. No majd akkor még keresgélek, de elég zavaró, hogy pont ezzel van gond. Majd menézem milyen, ha ezt is átrakom a sataI-es vezérlőre, szerintem úgy menni fog, de nem a legjobb megoldás.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi