Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos tablet topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ah késő volt, a felét lehagytam amit akartam írni
Szóval amit írtam az az alap GUI-ra vonatkozott. A többivel (meg az alappal is) nekem az a fő problémám, hogy hiába használod őket, továbbra sem tudsz megszabadulni a konzol parancsoktól, annyiból egyszerűbb csak, hogy nem kell mindig beirogatni, hanen csak egyszer (ha ugyanaz kell mindig).Amúgy nekem a total commandert helyettesítő program hiányzik nagyon linux alól. Igen tudom, krusader meg gnome commander, de azok a tc képességeinek a felét sem tudják. Persze tudom ennek a hátterében az áll, hogy parancssor linux alatt ezerszer hatékonyabb, s aki igazán profi az azt használja, aki meg kevésbé annak elég lehet a fentebb írtak is, csak én lusta vagyok beletanulni parancssorba

Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval amit írtam az az alap GUI-ra vonatkozott. A többivel (meg az alappal is) nekem az a fő problémám, hogy hiába használod őket, továbbra sem tudsz megszabadulni a konzol parancsoktól, annyiból egyszerűbb csak, hogy nem kell mindig beirogatni, hanen csak egyszer (ha ugyanaz kell mindig).