- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
Aktív témák
-
válasz
Dark Archon #4866 üzenetére
Szia!
ÁÁÁÁÁ!!! Hatalmas tévedésben vagy!
A Wine a következő progikat tudja futtatni amik nekem kellenek:
- CS:S
- BF1942
- BF2
- BF2142
- PS CS2
- stb.EZT NEM bántásból írom:
GOOGLE, olvass utána
Üdv. Core2
-
vamzi
senior tag
válasz
már mostanság is egészen sok játék fut linuxon szépen.sok wines proginak van alternatívája, de közel sem mindhez.de ez az idő előrehaladtával változik és már nem kell olyan sokat várni arra, h minden programnak legyen alternatívája illetve natívan lehessen futtatni.
gondoljátok csak el.az ubuntu azzal a pár évével mennyi mindent elért.ha még ennyi idő eltellik, hova fog jutni?hát nem kell hozzá jósnő
Sianis: egyébként meg miért a windóznál megy alapból a film pölö? majd ha leszedsz hozzá divx-et,xvid-et,és egy olyan lejátszót amibe a maradék kodek bele van zsúfolva.akkor azért nem kell ugyan úgy rohangálni a netkáféba??
jajj de nem bírom ezeket a lúzereket.csak magát minősíti.
-
törölt tag
válasz
ez eleg OT, de en pl dolgozom. napi sok orat a gepemen. 7.04-es ubuntu server. es amikor a managgak akarnak velem kommunikalni mindenfele .doc-okkal, .ppt-kkel es .xls-ekkel, akkor valamennyire azokat is meg tudom nezni. bar inkabb torlom az ilyesmi mail-eket rogton
es egeszitettem mar ki word doksikat is amikor nagyon muszaj volt. szoval nagyon mulik azon h kinek mi a 'munka'-ja.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest