Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
n00n
őstag
Sztem félreértettél.
(Nem biztos, de én arra gondolok) Mint két gép megy. Egyiken Ubi(meg XP is, de nem az megy) a másikon XP. Az Ubuntus gépben van három vinyó, kettő ntfsre van formázva és egy ext3-ra. Én azt szeretném , h ha az Ubuntut indítom ezen a gépen akkor is tudjak turkálni ennek a gépnek a Windowsos cuccai között a másik gépről XP alaltt, de nem tudok mert nem látom a hálózatban. 
Tudtommal a Samba Win - Linux között müködik, nem?
Remélem most már érhetőbb voltam.

Aktív témák
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Nem biztos, de én arra gondolok) Mint két gép megy. Egyiken Ubi(meg XP is, de nem az megy) a másikon XP. Az Ubuntus gépben van három vinyó, kettő ntfsre van formázva és egy ext3-ra. Én azt szeretném , h ha az Ubuntut indítom ezen a gépen akkor is tudjak turkálni ennek a gépnek a Windowsos cuccai között a másik gépről XP alaltt, de nem tudok mert nem látom a hálózatban.