Hirdetés
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
leslieke
üzenetére
Köszi. Közben, hogy mégse unatkozzak egy újraindítás után valami olyasmi fogadott, amire álmaimban sem gondoltam volna, létezik, hogy a Kubuntu átment transformersre és átalakult ubuntuvá? Nem tudom mi történt de miután újraindult a gép olyan mintha minden eddigi dolog eltűnt volna, a kubuntunak nyoma sincs, az asztali háttér eltánt, a tálca felkerült a plafonra, a menü oldalról nyílik, a böngésző eltánt és most egy angol nyelvű ubuntu felületének firefoxáról írok ide kissé értetlenül állva a dolog előtt..
Mi a teendő, mit rontottam el? Feltelepítettem ezt a screenletset meg frissítettem párszor, egy két dolgot testreszabtam de ettől csak nem kéne ennek történnie.... 
Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mi a teendő, mit rontottam el? Feltelepítettem ezt a screenletset meg frissítettem párszor, egy két dolgot testreszabtam de ettől csak nem kéne ennek történnie....