- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
rybank #43034 üzenetére
Tényleg az, a régi Thinkpad-emmel elpusztíthatatlan párost alkot.
Nem tetszik az Ubuntus megoldás, hogy ha törik, ha szakad, fél évente új verziót adjanak ki. Valamikor a 8.10 körül még a "ez nagyon ott van" érzésem volt, de aztán nem arra ment a fejlődés, ami nekem szimpatikus lenne, lásd Unity.
Mint alatt megdöglött a függőség kezelés egy frissítés után, így annak vége lett, az OpenSuse meg bár nagyon innovatív, de nem .deb alapú.
Az utolsó lökés az volt, mikor elkezdtük használni suliban a Debiant embeded programozásra, onnan már tudtam, ezt nekem találták ki. Bekapcsol, működik, nem kérdez, örül.Pl. ha jellemezni akarnám az Ubi és a Debi közti dolgokat, akkor egy "hasonlattal" írnám le:
Ubuntu: - megérkeztek az új csillámfaszlámák az állatkertbe
Debian: - felépítjük az új állatkertet, ha akarod*szerk: stabil alapot bizonyítja, hogy mennyi leszármazottja van: [link]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest