Hirdetés
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
rybank
üzenetére
Tényleg az, a régi Thinkpad-emmel elpusztíthatatlan párost alkot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tetszik az Ubuntus megoldás, hogy ha törik, ha szakad, fél évente új verziót adjanak ki. Valamikor a 8.10 körül még a "ez nagyon ott van" érzésem volt, de aztán nem arra ment a fejlődés, ami nekem szimpatikus lenne, lásd Unity.
Mint alatt megdöglött a függőség kezelés egy frissítés után, így annak vége lett, az OpenSuse meg bár nagyon innovatív, de nem .deb alapú.
Az utolsó lökés az volt, mikor elkezdtük használni suliban a Debiant embeded programozásra, onnan már tudtam, ezt nekem találták ki. Bekapcsol, működik, nem kérdez, örül.Pl. ha jellemezni akarnám az Ubi és a Debi közti dolgokat, akkor egy "hasonlattal" írnám le:
Ubuntu: - megérkeztek az új csillámfaszlámák az állatkertbe
Debian: - felépítjük az új állatkertet, ha akarod*szerk: stabil alapot bizonyítja, hogy mennyi leszármazottja van: [link]
Aktív témák
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)