- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- OLED monitor topic
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
floatr
üzenetére
Én is azon gondolkodom itt magamban, hogy amin aag és Kendek vitatkozik az tárgytalan, ha debian csomagokról van szó, vagy git kódról... Van installer és 3 kattintás én nem is emlékszem mikor telepítettem utóljára .deb-et terminálból. (pont a mappakeresés miatt)
Az ilyen vitát nem lehet partvonalról szemlélni, mert parttalan. Belekevernek mindent és mindenkit, ugyanis gépi kód színezetű vallásháború....
Farigcsálást kikérem magamnak, Én csak teszteltem! (: Most, hogy készen lett, leiratkoztam a lev.listáról is
Van kétféle megoldás is, felhasználási módja válogatja, hogy kinek melyik jobb, nálam elegendő az egyszerűbb, Vér istván is tudná telepíteni egy git kódot kell felrakni meg csináltam hozzá egy automatikus indítót...
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van kétféle megoldás is, felhasználási módja válogatja, hogy kinek melyik jobb, nálam elegendő az egyszerűbb, Vér istván is tudná telepíteni egy git kódot kell felrakni meg csináltam hozzá egy automatikus indítót...