Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Mini PC
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Felraktam egy kubuntu 7.10. Régebben volt fenn sima ubuntu 6.10, eddig a kde felülettel csak rossz tapasztalataim vannak, de azért jó lenne megoldani ezt is.
a hibádnak semmi köze ahhoz hogy kde vagy gnome az ablakozó
Ha visszaállítom alap driverre megint megy. Na ilyenkor mivan?
ilyenkor az van, hogy nem indul el az fglrx driver. milyen kártyád van? (támogatott?) fglrx diver nincs letiltva?
/etc/modprobe.d/blacklist -ben vagy
/etc/default/linux-restricted-modules-common -banajánlom mindenkinek, aki megjelenítési problámákkal küszködik, hogy kártyatípussal felvértezve induljon neki a keresésnek, kezdésnek mondjuk az ubuntuforums.org-on, elég sokmindent alaposan kiveséztek már. nagyobb eséllyel fogjátok ott megtalálni a megoldást, minthogy mi itt vakon rátapintunk a hibára
(csak hogy mennyire összetett dolog ez, nekem ahhoz, hogy a DRI működjön, BIOS downgrade-re volt szükségem. A chipset AGP drivere volt bugos...)
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest