Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
body007
üzenetére
Sajnos nekem a virtualizációban nem működik minden. Például az összes FireWire ki/bemenet halott. És a legtöbb videóvágó-proginak egyszerűen nincsen ovarlay-képe. Vakon meg nem vághatok. De amúgy sincsen értelme, mert a vágásnál a memória is szűk keresztmetszet. De még alapvető dolgok sem működnek rendesen. Például a honlapjaimat szoktam Xamppban fejleszteni windowszos felületen. Azért ott, mert az a default felület. Nos például sem a Firefoxra, sem az Operára nem megy föl virtualizációban az Adobe flash. Ezálatl ki vagyok zárva ezekből a próbákból is. És még napestig tudnám sorolni, hogy mi minden különbség van a virtualizációban futó windowsz és a rendes windowsz között. Szóval nekem (hangsúlyozom nekem) kell egy külön windowszos gép is. Nem helyette, mellette van csak a linux. Ráadásul például most sem találok rendes winyó-rendberakókát. pedig itt is megkérdeztem. Windowsra van egy kosárra való. Szóval sajnos nem megy még a fele sem, mint amit szeretnék.
Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest