Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
üzenetére
köszi a linket.nem sikerült belőnöm a nyomtatót
valszeg' dualboot lesz ennek a vége.Mindenkinek:
Szeretném az ubis notim összekötni egy wines asztalival, hogy a notirol a cuccaimat kitudjam irni dvd-re, mivel nincs dvdíró a notiban.madzag kész, gép összekötve windóz xp prof. sp2 hálózati varázsló lefuttat beállít.7.04 ubin megosztott mappák.kért programok feltelepítve(számszerint 2 egyik a wines hálóknak másik az unix hálóknak), mappa megosztva az mshome csoportba, hálózat dhcp-vel kiosztva.wins kiszolgálót nem tudom, h bekelle pipálni mert nem tom mi az
win alatt a groupsban megvan a gép csak ha rákattintok akkor jelszót és felhasználónevet kér.semmit nem fogad el, bármit irok is be.aztán kis babrálgatás/próbálkozás után ubi is látja a szóban forgó asztali gépet.katt rá, de nem tudja megnyitni.kérdés a következő:hogyan tudom megoldani a hálózatot a 2 gép között?link is jó nekem, csak valami elképzelésem legyen erről, mert nem szeretném cd-rw vel áthurcibászni az adatokat

Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valszeg' dualboot lesz ennek a vége.
win alatt a groupsban megvan a gép csak ha rákattintok akkor jelszót és felhasználónevet kér.semmit nem fogad el, bármit irok is be.aztán kis babrálgatás/próbálkozás után ubi is látja a szóban forgó asztali gépet.katt rá, de nem tudja megnyitni.kérdés a következő:hogyan tudom megoldani a hálózatot a 2 gép között?link is jó nekem, csak valami elképzelésem legyen erről, mert nem szeretném cd-rw vel áthurcibászni az adatokat