Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• mzx

senior tag

válasz harry #34102 üzenetére

...google első találat, első találat :S ... én értem ,h segiteni szeretnél nekem, de ehelyett megint felületesen olvastad el a kérdésem és odaveted, hogy nesze mzx, csak kicsit rá kéne keresni google-ban... mintha nem tudnám, hogy RM parancs...

Érdekes, mások képesek kizárolag olyankor reagálni kérdésekre, ha van idejuk végigolvasni a kérdező kérdését, valamint nem lekezelőek, mint te.
    most megint avval fox jönni, hogy persze h nem olvvastad végig, mivel megint kisregényt irok. Na de ha egyszer összetett a probléma! Így hát megszabaditom másokat és magamat ELŐRE a hosszasabb oda-vissza párbeszédektől azáltal, hogy előre leírom az ÖSSZES FONTOS tényezőt a bajom kapcsán. Nah ezért irok olykor "kisregényt"!
    most pedig azért irok hosszan, hoyg végre megértsd, mi a problémám a látszatsegitségnyujtásaiddal irányomba. Bár anno ezt már átrágtuk, de ezek szerint
    nem sok haszna volt.
    Köszönöm a megértést, harry.

Ha elolvasod a kérdésem , látni fogod, harry, hogy SPECIÁLIS a probléma,
    nem egyszerű törlési szándék.
    ÍRTAM LENTEBB: Például a fizikai média player amikor update-lt, tele rakta AKARATOMTOL FUGGETLENUL krixkrax nevű mappákkal és file -okkal azt a gyökérben levő mappát, igy számos mappanév és file név HIBÁS, ÉS JELZI A LINUX, HOGY
    NEM TÖRÖLHETŐ. Esetleg talán admin joggal; de volt már korábban is pár kacifántos esetem, amit hosszas utánajárásom után tudtam csak kitörölni, akárcsak most...
    illetve a jelen problémám még nem megoldott ÉS A TE FELÜLETESEN KIÖTÖLT ÖTLETED IS LEFAGYASZTOTTA LINUXOM...csak azért probaltam ki a modszered, h ne mondhasd, h meg se probáltam a javaslatoddal, dde sejtettem ,h hatástalan lesz.

...legalabb 50 db. file -t illetve mappát generált az update , és regetegben van space, ami ugyebár nem tetszik törléskor a linuxnak.

Kérem, aki tudja a megoldást, jelezze. Hálásan köszönöm előre is, aki veszi a fáradtságot megérteni a problémám, lásd: lentebbi hsz-em.

Aktív témák