Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Mini PC
- Pánik a memóriapiacon
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
Hi!
Köszi, és miért jobb, ha ext2 a /boot?
Gondolom egyelőre nem igazán fogom hiányolni a btrfs-t... Vagy cáfolj, ha tudsz komoly előnyöket átlagfelhasználó számára.
Van egy nem feltétlenül témába tartozó kérdésem, azért bátorkodom mégis itt feltenni, hátha valaki már találkozott hasonló problémával:
Ubuntu 10.10 x64 verziót szeretnék feltenni, eljutok a bootképernyőig, utána elindítom, hogy menjen a telepítés, de onnantól fogja magát, és leáll, nem reagál többé, csak villog a bal felső sarokban a kurzor. Az oprendszer telepítés nélküli kipróbálása menüpontnál ugyanez történik. Nem értem, mi van.
Az Ubuntu 9.04 x86 verzió telepítője működik. A Windows 7 x64-telepítő is működik, elindul, nem villog a kurzor...
Most próbáltam a 10.10-es x86 verziójával is, azzal is ugyanez a helyzet...
Kompatibilitási probléma? Elég furcsa lenne...
Valószínűleg NEM magával a képfájllal, NEM is a CD-vel van a gond, mert már letöltöttem két példányban HIVATALOS forrásból (két szerverről is), kiírtam CD-re, majd pendrive-ra is, mind a két változatot, de nem megy.
Érdekes módon van, hogy a szokásos első telepítőCD-s Ubuntu-logóig sem jutok el, ismét a kurzorvillogás jelentkezik, kivéve, ha rögtön nyomok valami gombot. Szóval elég furcsa...
Mi lehet ez?
Aktív témák
- Háztartási gépek
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Projektor topic
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest