Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
ntomka
üzenetére
Az aptitude update-re ezt dobja ki:E: A(z) /usr/lib/apt/methods/Http meetpdus vezerlo nem talahato.De utanna beirtam a full-upgrade-et es azzal meg nemvolt problemaja,megcsinalta.
szerk: Ha ezt most felraktam,hol tudom beallitani,megtalalni,vagy ha ez mar fentvan,es nyomok gondolom 1 gepresit,mukodni fog,es lehetseges h megoldodik a problemam?
Koszi megegyszer a segitseget!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.01
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest