Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Amazon Fire TV stick/box
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
válasz
x123456 #29946 üzenetére
Persze, hogy lehet Windows 7-et pendrive-ról telepíteni, még programot is csinált hozzá a Microsoft (amúgy már Vistát is lehetett).
(#29947) LW: Egyes pont kilőve, kettes pont kilőve, hármas pont kilőve, de a CMOS reset azért nem árthat, négyes pont elvileg kilőve (többször rákérdeztem, hogy látja-e a boot menüben a pendrive-ot). A Gigabyte alaplapra gyanakszom amúgy én is, az USB kezelésükkel volt már nekem is gondom és hasonló szitu is állt elő nálam is.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest