Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Éppenséggel most kicsit fellelkesültem és úgy döntöttem, hogy konvertálok át pár partíciót. Nagyon érdekes ez a snapshot funkció, már-már, sőt gyakorlatilag kiváltja a Rendszermentet is, hiszen könnyedén vissza lehet állni egy-egy régebbi állapotra a segítségével. Egyébként frankón működik TrueCrypttel is, most éppen egy olyan partíciót konvertálok. Régebben is foglalkoztam amúgy vele, csak ugye elég instabilnak volt mondható, ezért inkább vártam még vele, az adataim értékesebbek voltak. Meg aztán arra is várok, hogy a GRUB 2 végre támogassa.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest